Life&style

Nakon velike tragedije, ova je žena doživjela svoj nevjerojatni novi početak

Poznata kao žena koja je preživjela vatreni napad, skinula je masku za izlječenje i otkrila zaobljeni trbuščić

Turia Pitt je imala sve. Lijepa, aktivna, energična i ludo zaljubljena. Radila je kao model za vrijeme faksa, a zatim dobila odličan posao u inženjerstvu. Već u 23. godini imala je blistavu budućnost pred sobom. Turia je imala i dečka po imenu Michael, koji je od prvog dana "bio njena srodna duša". Zajedno su planinarili, trčali, vozili bicikle - i planirali obitelj u budućnosti. A onda se, u 2011. godini, dogodila neviđena tragedija...

 | Autor: Instagram Instagram

Trčeći australski maraton zatekla se u samom središtu neviđenog požara u kojem joj je stradalo 65% tijela. Izgubila je prste desne ruke i provela pet mjeseci u bolnici, unutar kojih je prošla preko 200 operacija. Iako bi mnogi digli ruke od svega, Michael je cijelo vrijeme ostao uz Turiu.

 | Autor: Instagram Instagram

Dao je otkaz na poslu i postao njezin njegovatelj. Oblačio ju je, hranio i prao svakoga dana. Dok je bila na intenzivnoj njezi, zaprosio ju je. Čak pune dvije godine Turia je živjela pod rehabilitacijskom maskom, skrivajući svoje lice od svijeta, ali malo po malo oporavljala se od tragedije. 

 | Autor: Instagram Instagram

Sada, gotovo 6 godina nakon ovog groznog događanja, stvari su za Turiu i Michaela dobile sasvim novi zaokret - a njihov novi član obitelji, preslatki sinčić Hakavai osvojio je naslovnice diljem svijeta... U 2017. su objavili da čekaju bebu, a Turia je bila aktivna kroz cijelu trudnoću. Hrabra kao i uvijek, za australske je novine govorila "kako je nije strah boli" i da je "ovo za njihovu obitelj pravo čudo".

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0