Life&style

Nakon 137 godina sinova, rodila se prva curica u obitelji!

U obitelji Settle u četiri generacije nije se rodila ni jedna djevojčica. Sudbina, karma, genetika, što li, namijenila im je isključivo muške potomke. Do nedavno, otkad u nevjerici gledaju malenu Carter (valjda su joj iz navike dali muško ime?)

Svako rođenje je nešto posebno. Međutim, kad je nedavno na svijet došla malena Carter Louise Settle u Južnoj Carolini, članovi obitelji Settle imali su fenomenalan motiv za doista veeelikuuu feštu. Naime, rođenjem djevojčice prekinuta je obiteljska tradicija koja je trajala 137 godina – u četiri generacije Settleovih rađali su se isključivo dečki. Zbog toga već duže vrijeme u obitelji nikome nije ni palo na pamet da bi se mogla roditi curica. „Svi su mislili da će opet biti dečko. Ludo smo se iznenadili kad smo vidjeli da se rodila curica“, prisjeća se mama Kelen. Dakle, nije ni čudo da je cijela obitelj Settle totalno pozitivno šokirana. 

Prijatelji i kolege s posla od ponosnog oca malene Carter Louise zakupili su oglasno mjesto i napravili golemi ružičasti plakat kako bi cijeli svijet vidio koliko su svi sretni: 

 | Autor: Screenshot Screenshot

Jer, tko zna: možda je to predivan početak jedne sasvim nove (ženske) obiteljske tradicije. 

Photo: None

Komentari 0