Life&style

Nakit koji žene nikada ne skidaju

Bellabeat Leaf, jedan je od najpoznatnijih pametnih komada nakita za žene na svijetu, a od sada je dostupan u Hrvatskoj.

Bellabeat Leaf hrvatski je start up ujedno i  jedan je od najpopularnijih pametnih komada nakita za žene na svijetu. Bellabeat, osmislili su mlada slovenska dizajnerica i kiparica Urška Sršen i njezin životni i poslovni partner, Umažanin Sandro Mur.. Nakit je  dizajniran  da ženama pomogne u borbi sa svakodnevnim stresom te da u kombinaciji s posebno prilagođenom aplikacijom prati rad organizma. Leaf se može nositi kao ogrlica, narukvica ili broš. U njegov jednostavan i elegantan dizajn svi žene su se zaljubile.

Ovaj listić za razliku od ostalih spravica slične namjene izgleda ženstveno i elegantno. Lako je nosiv za sve prigode i jednako će dobro izgledati u uredu, na sastancima ali i na formalnoj večeri. Napravljen je od recikliranog europskog drveta i čelika a njegov unikatni dizajn odlično će se uklopiti u svaku žensku garderobu. Ono što ovaj gadget izdvja od drugih je i prihvatljivija cijena od proizvoda slične kategorije.

 

 

Plan for today: Sleep, read, repeat 😴📖 Do you wear your Leaf while sleeping? #LeafNature

Objavu dijeli Bellabeat (@bellabeat)

 

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0