Life&style

Najvažnije pitanje ovih blagdana jest - Što tebe podiže?

Postavila ga je street art umjetnica Kelsey Montague oslikavši blagdansko pakiranje Dermalogica proizvoda
Vrijeme blagdana je i vrijeme intenzivnog razmišljanja o onome što nas baš veseli. Jesu li to dragi ljudi oko nas? Situacije u kojima se nađemo? Vrijeme u kojemu se dobro zabavljamo, provodimo i smijemo? Mjesta na koja odlazimo i koja nas ispunjavaju srećom i mirom?

 | Autor:

#whatliftsyou pitaju te Dermalogica i Kelsey Montague

Razmisli o tome ovih blagdana.

34-godišnja streetart umjetnica Kelsey Montague planetarno poznata postala je 2017. godine kad je pjevačica Taylor Swift na putu prema svom njujorškom stanu primijetila divovska crno-bijela krila i zamolila vozača da stane kako bi se slikala ispred njih. Swift je objavila fotografiju na društvenim mrežama, a #whatliftsyou je ubrzo postao viralan i svi su saznali za Kelsey Montague. U travnju ove godine, neposredno prije objavljivanja singla za novi album, Taylor je angažirala Kelsey za novi mural. Sama umjetnica nije u tom trenutku znala za koga ga radi, pa je bila iskreno iznenađena kad je vidjela Taylor.

 | Autor:

Smatra kako umjetnost treba biti iskustvena, pa je njezina primarna ideja nadahnuti ljude da sudjeluju i postanu dio njezinih umjetničkih djela, a umjetnost učine svakodnevnim iskustvom. Stoga ne čudi suradnja profesionalnog brenda za njegu kože Dermalogica i Kelsey Montague na dizajnu pakiranja proizvoda koje koristimo svaki dan. Prepoznatljivi dijelovi njezinih murala naslikanih na zidovima po cijelom svijetu - krila, valovi, baloni i ptičice leit motivi su novih Dermalogica x Kelsey Montague pakiranja šest kompleta koji obuhvaćaju kako najprodavanije Dermalogica proizvode, tako i novitete u putnim i klasičnim pakiranjima. Nova pakiranja toliko su neopisivo vedra i vesela da ćete ih zajedno s već dobro poznatim i provjerenim Dermalogica proizvodima, poželjeti pokloniti dragim ljudima, ali i sebi.

 | Autor:

Svako Kelseyjino djelo poziva da zakoračiš u umjetnost, postaneš dio slike i podijeliš svoja iskustva na društvenim mrežama, pa su murali koncipirani tako da osoba 'dobije' krila, da ju baloni 'podignu' u zrak, da se zaljulja na ljuljačci ili da pozira ispod vala koji samo što ju ne poklopi. I da sazna odgovor na pitanje #whatliftsyou Možda baš Dermalogica njega kože...

 

Photo: None

Komentari 0