Life&style 22. lipnja 2020.

Najslavniji pjevač svijeta optužen za seksualno nasilje - on niječe i najavljuje tužbu

Instagram/Getty.
  • Jedna djevojka je u objavi na Twitteru optužila Justina Biebera da ju je 2014. seksualno napastovao
  • Justin tvrdi da su njezine optužbe lažne
  • Nadamo se da će se ovaj slučaj što prije istražiti i da će javnost doznati je li idol mladih nevin ili ne

Justin Bieber odlučno niječe optužbu za seksualno zlostavljanje koju je protiv njega na Twitteru iznijela djevojka koja se predstavila kao Danielle. Ona tvrdi da je 9. ožujka 2014. u Austinu gdje je pjevač nastupao na festivalu, pozvao nju i njezinu grupu prijatelja u hotel Four Season, gdje je nju odveo u zasebnu sobu i seksualno je napastovao te joj zaprijetio da nikome ne smije otkriti što se dogodilo 'jer će protiv nje poduzeti pravne korake?. Nakon što je njezin tweet preplavio svjetske medije, on je uklonjen, a prvo su Bieberova agentica Alison Kaye, a zatim i sam Justin, negirali optužbe.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Agentica tvrdi kako je optužba 'faktički nemoguća' jer se tog spornog 9. ožujka 2014. Justin nije nalazio u tom hotelu već je imao rezervaciju za hotel Westin.

Zatim je i Bieber serijom objava na Twitteru dokazao da je odsjeo u AirBnb-u u Austinu te noći, a sljedeće u Westin hotelu. Također je dodao da nije bio sam, već s tadašnjom djevojkom Selenom Gomez.

 

“Nema istine u ovoj priči. Svaki navod o seksualnom zlostavljanju se mora shvatiti vrlo ozbiljno i zato moram odgovoriti. Ova priča je faktički nemoguća i zbog toga ću uz pomoć Twittera i vlasti poduzeti pravne korake", piše Bieber. 

Mi se nadamo da će istraga što prije rasvijetliti ovaj slučaj.

Možda vas zanima... Velika ispovijest Justina Biebera: "Novac i slava su me odveli u pakao teških droga i depresije..." Rubrika Stars Stars

Komentari 0