Life&style

Najružičastiji hotel na svijetu, baš milenijski!

Čini se kako od milenijske ružičaste ne možemo pobjeći. Nakon odjeće i make upa, pokleknuli su i arhitektura i dizajn. Dokaz su hoteli, restorani, slastičarne od poda do krova ružičasti

Paradiso

Svi stylish svjetski putnici s nestrpljenjem čekaju sljedeću godinu, kada je najavljeno otvorenje art hotela Paradiso na Ibizi. Riječ je o luksuznoj građevini čiji unutrašnji i vanjski dizajn je u potpunosti ružičast. Cijeli ugođaj hotela nas vraća u lude zabave iz sedamdesetih, a čini se kako će se i u 2018. dobro partijati npr. u ružičastom bazenu i oko njega.

 | Autor: paradisoibiza.com paradisoibiza.com

A tek sobe? Zaobljeni kreveti, neonska svjetla i naravno nezaobilazna ružičasta daju poseban čar ovom hotelu. Makar, kad si čovjek zamisli da u njemu provede više vremena... Možda malo prerozo?

 | Autor: paradisoibiza.com paradisoibiza.com

Sketch London

O ovom restoranu u srcu Londona se već toliko pisalo. Nalazi se u samom centru grada, kod Mayfaira. Riječ je o restoranu koji svojim interijerom poziva na raskošna obiteljska druženja. Dio je posvećen modernoj europskoj kuhinji, dok je dio rezerviran za finu francusku kuhinju. A sve... znate već, ružičasto.

 | Autor: Facebook @sketchlondon Facebook @sketchlondon

Iako je otvoren još 2012. godine, ovaj restoran ne gubi na svojoj svježini. Za to je zaslužan i chef Pierre Gagnaire, koji često predstavlja neki novi meni. Koji je još i “Instagram worthy”, ako smijemo primijetiti. Idealno mjesto za popodnevni čaj, složit će se Londončani.

 | Autor: Facebook @sketchlondon Facebook @sketchlondon

Peggy Porschen

Prema pisanju magazine Vanity Fair, ovdje se prave najbolji cupcakesi na svijetu. Slastičarnica je dobila ime prema vlasnici, koja je svoj biznis započela još 2003. godine. Svoje je kolačiće radila po narudžbi sve do 2011. kada je konačno otvorila vlastiti lokal, pravo malo ružičasto carstvo.

 | Autor: Facebook @peggy porschen Facebook @peggy porschen

U međuvremenu je Peggy otvorila i akademiju kako bi mladi naraštaji slastičara stekli vještine poput njezinih. Ima li što ljepše nego zaviriti u ružičasto carstvo, jesti ružičaste kolačiće i piti rose?

 | Autor: Facebook @peggy porschen Facebook @peggy porschen

Big Pink

Ima li boljeg marketinškog trika nego u naziv restorana staviti doslovan opis? Znao je to i biznismen Myles Chefetz, kada je 1996. pokrenuo kompaniju Myles Restaurant Group. Od lanca hotela Prime, preko slavnog Nema, do Big Pinka, Myles je napravio restoransku revoluciju.

 | Autor: mylesrestaurantgroup.com mylesrestaurantgroup.com

Big Pink je mjesto u Miami Beachu gdje se može pojesti jedan od najboljih omleta, a ni kasne večere na toj lokaciji nisu za odbaciti. No, većina turista će tu tako i tako doći zbog neodoljiva interijera koji će rado ovjekovječiti slikama na svojim društvenim mrežama.

 | Autor: mylesrestaurantgroup.com mylesrestaurantgroup.com

Nanan

Ipak, ne moraš letjeti do Londona da bi iskusila prave ružičaste snove. Jedan predivan millennial pink prostor te čeka i na kontinentu. Nalazi se u Poljskoj, i radi se o jednoj preslatkoj slastičarnici koji ima samo 14 mjesta za sjedenje.

 | Autor: Facebook  @nanan Facebook @nanan

U poljskom Nananu čekaju te najfiniji i najružičastije macaronsi. Još jedan razlog više za odlazak u Varšavu.

 | Autor: facebook @nanan facebook @nanan

Photo: paradisoibiza.com

Komentari 0