Life&style
1/11

Najnovija Sony BRAVIA™ reklama ostavlja Vatromet boja na ekranu

Sony je predstavio svoju najnoviju reklamnu kampanju koja "slavi svaki detalj" veličanstvenog X90C BRAVIA ™ 4K Ultra HD televizora. Ovom vrhunskom televizoru snagu dodaje Sonyjev snažan procesor X1 dajući vam najbolju kvalitetu slike bez obzira što gledate, s najpametnijim korisničkim iskustvom s Android TV-om, a sve to upakirano u elegantan dizajn tanak tek 4.9mm.

Vatromet oslikava snažnu vizualnu sliku - idealan je za komuniciranje sposobnosti Sony 4K televizora. Primjena inovativnih tehnika snimanja, kao što su dronovi, omogućava hvatanje raznih kuteva pružajući zaista osebujan pogled. Nikakvi specijalni efekti nisu korišteni u reklami.

 | Autor:

Redatelj Ben Tricklebank je komentirao: "Korištenje dronova za hvatanje dijela snimke u oglasu je stvarno inovativan i drugačiji pristup za koji smo osjetili da će gledateljima dati sasvim drugačiji pogled."

"Nadam se da će ljudi, gledajući novu reklamu za naš Sony 4K televizor, biti u mogućnosti vidjeti razinu detalja i kontrasta koje pojačava snažan 4K Processor X1 u kombinaciji s našom ekskluzivnom TRILUMINOS Display ™ tehnologijom koja donosi realistične žive boje. Soundtrack, koji je ponovno snimljen za potrebe ove reklame, pokazuje da Sony 4K nije samo vezan za nevjerojatnu kvalitetu fotografija, već da je i kvaliteta zvuka očaravajuća i doista bilježi emociju trenutka", rekao je Mikio Nakazawa, voditelj Pan European Brand Activation, Sony Europe.

 | Autor:

Soundtrack za Sony 4K Ultra HD TV reklamu remiksirana je verzija poznate pjesme Firestone, a izvode je Kygo ft. Conrad Sewella.

Govoreći o soundtracku, Kygo kaže: "Počašćen sam što je Sony izabrao pjesmu "Firestone" za njihovu zapanjujuću BRAVIA reklamu. Uživao sam radeći s njima i glazbenicima koji su bili uključeni u ponovno snimanje singla, čime je obnovljen zvuk koji se savršeno slaže s vizualom reklame."

Cijeli asortiman Sony 4K Ultra HD televizora je sada dostupan. Za više informacija o Sony 4K Ultra HD televizorima, pogledajte www.sony.co.uk za više detalja.

Više slika pogledaj u galeriji....

Photo: None

Komentari 0