Life&style

Najnježniji Melem – Melem intima

Osjetljivo intimno područje, kako žena tako i muškaraca, zahtjeva posebnu njegu koja ne narušava osjetljivu mikrobiotu, ne isušuje delikatnu kožu, te ne izaziva iritacije prilikom svakodnevne higijene intimnog područja

Uzevši u obzir sva znanstvena saznanja, Melem je razvio inovativne, prirodne formulacije koje će u formi losiona za pranje i praktičnih vlažnih maramica pružiti najnježniju njegu osjetljivom intimnom području.

Nježna Melem formulacija losiona za intimno pranje bez alkalnih sapuna prilagođena je svakodnevnoj njezi intimnog područja. Losion je obogaćen mliječnom kiselinom i inovativnim sastojkom s blagim antimikrobnim djelovanjem koji ne utječe na laktobacile iz prirodnog sastava vaginalne mikrobiote. Kompleks njegujućih ulja ricinusa, masline i marelice, uz dodatak glicerina, aloe vere i ksilitola, obnavlja i vlaži osjetljivu kožu te štiti hidrolipidni sloj. Blagog mirisa, novi Melem losion idealan je za higijenu intimnog područja žena i muškaraca.

Praktične za uporabu, Melem Intima maramice nježno će osvježiti intimno područje bez potrebe za ispiranjem. Formulacija bogata mliječnom kiselinom, njegujućim uljima i biljnim ekstraktima neće narušiti prirodnu ravnotežu intimnog područja, izazvati iritacije ili isušiti osjetljivu kožu. Dvadeset vlažnih maramica u pakiranju s poklopcem koji zadržava svježinu proizvoda, mogu vam biti uvijek pri ruci za najnježniju intimnu njegu, posebice tijekom putovanja ili zahtjevnog dnevnog rasporeda.

Nove Melem Intima proizvode potražite u drogerijama i većim trgovinama.

 

Photo: Melem