Life&style

Najmlađa influencerica na svijetu ujedno je još beba - i milijunašica. Evo kako Lua zarađuje vrtoglave svote

  • Beba Lua Di Felice iz Brazila uskoro će napuniti godinu dana, a zarađuje milijune
  • Naime, Lua je influencerica na Instagramu te ima više od dva milijuna pratitelja 
  • Jedna je od najpoznatijih beba influencerica, a zarađuje goleme svote snimajući reklame za poznate brandove  

S imenom 'pequenalua' (u prijevodu: mali mjesec), beba Lua vrlo je popularna na Instagramu. Mala zvijezda već je osigurala reklamne nastupe za velike tvrtke poput 'Nature', 'Pampersa' i 'Beep Saude'. S više od 2,6 milijuna pratitelja na vlastitom Instagram računu, djevojčica je skupila goleme svote novca od snimanja online videa sa svojom mamom i tatom.

 | Autor: Instagram @viihtube Instagram @viihtube Foto: Instagram @viihtube

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viih Tube (@viihtube)

Beba Lua čak je nedavno platila cijelo putovanje u čarobni svijet Disneya sebi i svojim roditeljima. Zapravo, o Luinoj karijeri na društvenim mrežama brinu se njeni roditelji, majka Viih, i otac Eliezer, koji su oboje influenceri te zajedno imaju više od 36 milijuna pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viih Tube (@viihtube)

Izražavajući svoju radost, mama Viih je na Instagram objavi napisala: 'Ostvarujemo svoj san, dovesti našu princezu u Disneyworld po prvi puta! Hvala ti, moj Bože, što sam mogla ovo doživjeti!' 

Možda vas zanima Brend Ganni nose i naše zvijezde i influencerice: 16 H&M bluza koje su 'skinule' estetiku danskog brenda Rubrika Moda Moda

Inače, za proslavu prvog rođendana slavne bebe roditelji su rezervirali 100 soba u luksuznom resortu te su navodno unajmili tim od 150 ljudi koji će im pomoći da pripreme sve za golemi party, koji će se održati u tri različite dvorane, svaka s drugom temom i outfitima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eli (@eliezer)

Viih je otkrila kako svu zaradu svoje kćeri stavlja na račun djevojčice za njenu budućnost. Međutim, slavna mama kaže da je zabrinuta zbog ranog uspjeha svoje kćeri. Influencerica je također objasnila da zakon nalaže da se novac stavi na djetetov račun. To je dio procesa dobivanja dozvole za sudjelovanje bebe u oglašavanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eli (@eliezer)

Vrijedno je napomenuti da je rad djece u Brazilu zabranjen do dobi od 16 godina, a „umjetnički rad djece“ dopušten je sve dok su uspostavljeni zaštitni mehanizmi poput obrazovne i psihološke pomoći, kao i ograničen broj radnih dana.

 | Autor: Instagram @pequenalua Instagram @pequenalua Foto: Instagram @pequenalua

 | Autor: Instagram @pequenalua Instagram @pequenalua

Možda vas zanima Najstarija influencerica na svijetu - Dorothy Wiggins ima 98 godina i ne prestaje inspirirati Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @pequenalua

Komentari 0