Life&style

Najjednostavnija novogodišnja odluka: "Prelazim na IPL!"

Vrijeme novogodišnjih odluka je pred nama. Zašto jedna od vaših ne bi bila pozdravljanje s neugodnim beauty navikama? Zašto ne biste umjesto bolnog i kratkotrajnog uklanjanja dlačica koristili elegantna i dugotrajna rješenja i to u udobnosti vašeg doma?

Nova godina je prilika za poboljšanje kvalitete života donošenjem novogodišnjih odluka. Kažu da ispravna odluka nije uvijek najjednostavnija, ali u 21. stoljeću to zaista ne mora biti tako. Zašto bi vaš put do ljepote morao biti kompliciran, bolan i oduzimati previše vremena? A povrh svega, rezultati su kratkotrajni. Pozdravite se s neučinkovitim rješenjima uklanjanja dlačica i upoznajte najinovativnije rješenje za dugotrajno uklanjanje dlačica koje vam donosi Philips.

Philips Lumea, kućni IPL uređaj za uklanjanje dlačica trenutačno je najbolji izbor kad je riječ o dugotrajnom i bezbolnom uklanjanju dlačica što potvrđuje i nagrada „Odabrani proizvod godine“ u kategoriji „Osobna njega - uklanjanje dlačica“, koju provodi svjetski poznata istraživačka agencija AC Nielsen. Kriterij za osvajanje nagrade su bili atraktivnost, inovativnost i zadovoljstvo pri upotrebi.

U čemu je tajna tretmana Philips Lumeom? Prije svega, Philips Lumea koristi inovativnu tehnologiju zasnovanu na svjetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta), a temelji se na tehnologiji koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima.

 | Autor: Philips Philips Tretman tek jednom u dva mjeseca

Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz Philips Lumeu možete očekivati znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Nakon toga vam je, u prosjeku, potrebno da jednom u dva mjeseca, ponekad čak i više, napravite tretman Lumeom kako biste održali kožu glatkom i bez dlačica.

Dermatološki sigurna

Philips Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu, što potvrđuju i dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta. "Prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Madeže je dovoljno prekriti bijelom olovkom, a preporučuje se prekriti i tetovaže kako tretman ne bi utjecao na njihov izgled. Ukoliko korisnici imaju problem s kapilarama ili proširenim venama, mogu bez brige koristiti Lumeu.“, ističe naša poznata dermatovenerologinja dr. Ivana Nola, koja je i sama isprobala Philips Lumeu. Valja istaknuti i kako uređaj ima posebne nastavke za osjetljivije dijelove tijela poput lica ili bikini zone.

Najbolja za tamne dlačice i svjetlu kožu

Prije korištenja uređaja, važno je odrediti je li vaša koža pogodna za korištenje. Ukoliko je boja dlačica tamnoplava, smeđa ili crna, tretman će biti učinkovit. Ako se radi o crvenim, svjetloplavim ili bijelo-sivim (sijedim) dlačicama, baš kao i kod drugih IPL tretmana, uređaj Philips Lumea neće biti jednako učinkovit.

Prije tretmana obrijte područje tretiranja ne čupajte dlačice

Dlačice prije ovakvog tretmana potrebno je obrijati jer njihov korijen služi kao vodič IPL svjetlosti koja ga deaktivira i sprječava ponovni rast dlačice. Kako bi tretman bio što jednostavniji, područja tretiranja podjelite bijelom olovkom u više polja i tretirajte polje za poljem. Za korištenje Philips Lumee nisu potrebne zaštitne naočale.

Philips Lumea novi modeli i preporučene cijene:

Philips Lumea  SC2009 Prestige, 4.099,00 kuna - Nastavci za tijelo, lice i bikini zona, 250.000 bljeskova, bežična

Philips Lumea Prestige SC2005, 3.299,00 kuna - Samo za tijelo, 250.000 bljeskova, bežična

Philips Lumea Advanced SC1995, 2.099,00 kuna - Samo za tijelo, 250.000 bljeskova, ima kabel

 

Advertisement

Photo: Philips

Komentari 0