Life&style

Najekskluzivnija kava i voda pije se u dubrovačkom bistru Portrait

Ne propustite kušati kavu koju je ekskluzivno za Bistro Portrait odabrao prvak barista Nik Orosi, a koja će vam se poslužiti uz čašu Hildon negazirane ili gazirane vode, nagrađene četiri godine zaredom Chef's Choice nagradom za najbolju vodu na svijetu. Ako ste sladokusac, chef Vella pripremio je domaće kekse s maslacem koji savršeno upotpunjuju profinjen okus kave

Ove godine isplati se doći u Dubrovnik samo da biste posjetili jedinstveni Bistro Portrait koji se nalazi u sklopu Gundulićeve palače iz 15. stoljeća pokraj pravoslavne crkve u dubrovačkom Starom gradu. Zadovoljstvo će biti veće, ako se odlučite uživati u šalici ekskluzivno pripremljene kave poslužene uz najbolju vodu na svijetu posebno punjenu za Portrait, Hildon vodu.

 | Autor: arhiva arhiva

Izbor Portrait kave osmislio je prvak barista, Nik Orosi. Poznat po istančanom nepcu i iznimnoj kvaliteti svojih blendova, Nik je za Portrait osmislio dvije mješavine – Arabicu za cold brew i Columbiu za dobro poznati kaveni meni – kavu s mlijekom, cappuccino, espresso, macchiato. Ne propustite kušati kavu čija je zrna Nik ručno birao, pržio i pripremio s ljubavlju. Šalica najdražeg napitka bit će vam poslužena u živopisnom đardinu zajedno s najboljom izvorskom vodom na svijetu, britanskom Hildon vodom.

 | Autor: arhiva arhiva

Hildon voda poznata je po svom profinjenom okusu i najboljim rezultatima slijepih testiranja od strane svjetskih sommeliera vode. Četiri godine zaredom proglašena je najboljom vodom i nagrađena nagradom Chef's Choice. Najbolji svjetski sommelieri vina proglasili su je vodom koja se najbolje stapa s okusom najboljih svjetskih vina. Sada je dostupna u Bistrou Portrait za koji je posebno punjena i pakirana. Voda s plavom etiketom je prirodna, negazirana mineralna voda jedinstvene čistoće, idealna za osvježenje nepca prije uživanja u profinjenom okusu vina ili kave. Voda sa zelenom etiketom je lagano gazirana, prirodna mineralna voda kojoj je dodan CO2 kako bi se očuvao osvježavajući okus iz prirodnog izvora.

 | Autor: arhiva arhiva

Ne propustite posjetiti Bistro Portrait i doživjeti savršen početak dana s najboljim okusima vode i kave posluženim u šalicama s potpisom Toma Dixona, uz domaće kolačiće Michelinovog chefa Jeffreya Velle. Osim kave i vode, Portrait nudi i puno više – poput ekskluzivno punjenog šampanjca Pol Rogers, najpoznatije Berta rakije, te Meneghetti pjenušca i njihovog maslinovog ulja. Dođite i provjerite jer savršenije od ovoga ne može.

Photo: arhiva

Komentari 0