Life&style

Najbolji klupski provod i samo ljubav za blagdane u Splitu

Najveseliji blagdan u godini, blagdan okupljanja, sreće i dobre zabave osim na tradicionalan način možete dočekati plešući na vrhunskom glazbenom događaju, jer je klub Kameleon ovog Božića gradu Splitu odlučio darovati nastup Argentinca Alexisa Cabrere.

Multitalentirani samouki Alexis Cabrera blagdansko raspoloženje podignut će svima koji se odluče plesati na sad već  redovnom božićnom partiju u splitskom Kameleonu, a na kušnju će svojim zvukom karakteriziranim kao tech-house s groovie bass linijama staviti i najbolje svjetsko ozvučenje Funktion One koje se od nedavno nastanilo u ovom splitskom klubu.

 | Autor:

Nakon što je proveo je 6 godina na glazbenom konzervatoriju u Buenos Aires-u gdje je glazba postala njegov život, Alexis se pronašao u elektronici koja mu je ponudila neograničenu mogućnost eksperimentiranja. Do kuda je stigao nakon deset godina istraživanja poslije nastupa u Milanu, Trstu i Londonu ovaj temperamentni Argentinac predstavit će  Splitu, a najmanje što očekujemo je prvoklasni zvuk underground scene Buenos Airesa.

 | Autor:

Osim što izdaje za svjetski poznate etikete Mindshake Records, Oslo, Bla Bla Music, Great Stuff, Amam, Time i druge, od samih početaka dio je zvuka koji čini splitsku etiketu Acilectro, a rado se odazove svakom pozivu u Hrvatsku, jer je kako kaže oduševljen našom obalom, hranom i ljudima.  Na Božićnom partiju u srijedu 24.12.2014. će mu se za pultom pridružiti domaći DJ-i MJ Suddani i Madezh, a ulaznice možete nabaviti na ulazu kluba po cijeni od 40 kn do ponoći, 50 kn nakon.

 | Autor:

S obzirom da je Cabrerina glazba prepuna emocija, ritma i zvukova različitih instrumenata i vokala, u Kameleonu su uvjereni da će publika tražiti još, pa su već u subotu 27.12.2014. u goste pozvali beogradski DJ duo Ewox & Tamarinsky koji će se pobrinuti da blagdansko raspoloženje zadrži na razini svojim back2back nastupom u kojem šire samo ljubav.

Ljubav, sreća i dobra zabava i jesu ono što nam za blagdane treba!

Photo: None

Komentari 0