Life&style 11. kolovoza 2020.

Najbolji četvrtak u mjesecu: Mrak popusti u Designer Outletu Croatia!

Designer Outlet Croatia.

Replay, Heraldi, Barbolini, Gant, Timberland, Converse, Sportvision, S. Oliver, Fashion point i mnogi drugi pripremili su neodoljive popuste na dio ili cijeli asortiman i očekuju vas u četvrtak u najboljem shoppingu ovog ljeta

Za ljetni shopping još uvijek nije kasno, a ovog četvrtka savršen je trenutak za uloviti najbolje ovosezonske komade iz Summer Sale kolekcije. Designer Outletu Croatia svakog drugog četvrtka u mjesecu priprema posebne popuste na već snižene Outlet cijene pa je 13.8. na rasporedu još jedan Mrak četvrtak. Na samo 20 minuta od centra Zagreba očekuje vas dodatnih 20 do 30% popusta na već snižene cijene i posebne ponude modnih, sportskih i dizajnerskih svjetski poznatih brandova.

Replay, Heraldi, Barbolini, Gant, Timberland, Converse, Sportvision, S. Oliver, Fashion point i mnogi drugi pripremili su neodoljive popuste na dio ili cijeli asortiman i očekuju vas u četvrtak u najboljem shoppingu ovog ljeta.

Koje sve popuste možete pronaći na Mrak četvrtku 13.8. u Designer Outletu Croatia provjerite na https://www.designeroutletcroatia.com.

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

O Designer Outletu Croatia: Smješten na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću. Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.