Life&style

Najbolji božićni poklon za svaki horoskopski znak

Zvijezde imaju odgovor na sve tvoje probleme. Ne znaš što kupiti avanturističkom Ovnu ili Djevici perfekcionistu? Mi znamo!

S obzirom na sve rođendane, godišnjice, obljetnice, blagdane i sve između - ponekad nije lako smisliti nove, genijalne poklon ideje koje će se stvarno svidjeti tvojim najdražima. Srećom, nema toga što zvijezde ne znaju! Ako znaš horoskopski znak osobe kojoj kupuješ poklon, upravo smo ti olakšali ovogodišnju potragu za poklonima. Donosimo kreativne i zabavne opcije koje bi te mogle inspirirati pri sljedećem shoppingu. 

Ovan

Ovnovi su avanturisti koji vole živjeti život u trenutku. Odvažni su, uspješni, neustrašivi i puni energije! Vole biti aktivni i vole biti na otvorenom prostoru. Ovnovi će voljeti sve što je povezano s fotografiranjem i kamerama. Također, vole putovanja pa je i jedna vikend torba dobra opcija. S obzirom na to da vole prirodu, ni biljke nisu loša opcija za Ovnove. 

 | Autor: miss7 miss7 Mango torba (170 kuna), Fizz leća za kameru (45 kuna)

Bik

Bikovi vole samo najbolje stvari u životu poput umjetnosti, hrane i ljepote. Jako su strpljivi i u doticaju sa svim svojim osjetilima. Vole sve što ima veze s okusima, mirisima i zvukovima. 

 | Autor: miss7 miss7 Inside Vogue knjiga (85 kuna), Happy Plugs slušalice (215 kuna)

Blizanci

Blizanci pršte idejama i uživaju u čitanju, pisanju, razmišljanju i dijeljenju ideja s ljudima oko sebe. Imaju visoku inteligenciju i jako su društveni, ali istovremeno mogu biti i jako neorganizirani. 

 | Autor: miss7 miss7 ASOS planer (70 kuna), Zara bundica (400 kuna)

Rak

Rakovi su osjetljiva stvorenja i jako drže do emocija. Vole drugima stvarati ugodnu atmosferu, pažljivi su i odani prijatelji. Odličan poklon za rakove je bilo što za kuhinju ili uređivanje doma.

 | Autor: miss7 miss7 Disney šalica (115 kuna), H&M ogrtač (225 kuna)

Možda vas zanima Idealna tetovaža za tvoj horoskopski znak je... Rubrika Life&style Life&style

Lav

Lavovi znaju biti dramatični i vole biti u centru pažnje. Također su i snažni, šarmantni i vole - smijeh. Oni su temelj svake zabave. Vole dobivati skupe poklone, ali ih zato vole i poklanjati. 

 | Autor: miss7 miss7 Dune ruksak (640 kuna), ASOS privjesak (30 kuna)

Djevica

Često smatrana perfekcionisticom, ali Djevica koristi svoju odlučnost i upornost kako bi pomogle drugima. Jako su produktivne i pouzdane kao prijatelji i kolege, ali bez brige - tu i tamo se vole i zabaviti. Sve što ima veze s organizacijom i motivacijom oduševit će Djevicu. 

 | Autor: miss7 miss7 ASOS vaza (95 kuna), H&M blejzer (380 kuna)

Vaga

Vage su najdruštveniji i najpopularniji znak zodijaka, a svoja prijateljstva shvaćaju jako ozbiljno. Vage su jako pouzdane i elegantne, a ponekad ih se treba podsjetiti da malo sebe stave u prvi plan. Počastite ih poklonom kojim će uživati u vlastitom društvu i opustiti se za promjenu.

 | Autor: miss7 miss7 Zara majica (70 kuna), ASOS ogrtač (240 kuna)

Škorpion

Škorpioni vole sve što je mistično i mračno, a jako su strastveni kad se radi o učenju, napretku i novim vještinama. Imaju snažne osobnosti i prirodno su radoznali. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara majica (99 kuna), H&M haljina (260 kuna), ASOS rokovnik (255 kuna)

Strijelac

Vječno pozitivni Strijelci vole avanture, putovanja i tulume. Obožavaju učiti nove stvari i najčešće su slika i prilika izreke "uči se dok si živ". Nakon ovoga ti vrlo vjerojatno ne trebamo ni davati poklon prijedloge...

 | Autor: miss7 miss7 ASOS set za putovanja (215 kuna), H&M weekend bag (300 kuna)

Jarac 

Jarčevi su fokusirani na obitelj i usrećivanje svojih najmilijih. Puno rade i urođeni su vođe, zbog čega ih se treba podsjetiti koliko je važno sebe ponekad staviti na prvo mjesto. 

 | Autor: miss7 miss7 ASOS piling za tijelo (130 kuna), H&M kaput (980 kuna)

Vodenjak

Vodenjaci su sami sebi šefovi i potreban im je jednako unikatan i poseban dar, kao što su i oni sami. Pametni su, društveni, brzo sklapaju prijateljstva i vječno brinu o čovječanstvu. 

 | Autor: miss7 miss7 ASOS ogrlica s inicijalom (150 kuna), Zara pulover (230 kuna)

Ribe

Duhovne Ribe prirodno privlače mistične stvari. Imaju bujnu maštu i obožavaju svijet fantazije. Također su jako suosjećajne i svakako najosjetljiviji znak zodijaka. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara majica (150 kuna), ASOS knjiga (85 kuna)

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0