Life&style

Najbolje poklone pronađite u POP-UP SHOWROOM-u

Mladi domaći dizajneri za vas su pripremili pregršt jedinstvenih i neodoljivih poklona koji će oduševiti svakoga

Za kraj godine 17. i 18.12. od 10 do 19 sati po poklon za svoju ili srodnu dušu dođite na POP-UP SHOWROOM  na kojem izlažu: Anthony Avangard, Borša/Mala Radnja Dizajna, Nott. Ordinary Jewelz i Printly. Lokacija je Trakošćanska 17 u showroom-u Nott. Ordinary Jewelz-a. Za vas je spreman spoj modnog i grafičkog dizajna, personalizirani pokloni i još puno malih iznenađenja.

Anthony Avangard

 | Autor: arhiva arhiva  

Anthony Avangard je brend iza kojeg stoji mladi dizajner Antun Aščić. Prepoznatljiv po svojim majicama s zanimljivim aplikacijama i ostalim mladenačkim proizvodima.Miks futurističkih elemenata s retro kulturom i ulične umjetnosti.

Borša / Mala Radnja Dizajna

 | Autor: arhiva arhiva

Hrvatski brend poznat po dizajnerskim torbama i ruksacima ali u zadnje vrijeme i ostalim dizajnerskim predmetima poput bilježnica, čokoladica i šalica s originalnim porukama. Brend koji je znao Brenu dok je Lepa bila i koji pleše onako kako mu srce svira! 
 

Nott. Ordinary Jewelz 

 | Autor: arhiva arhiva

Nott. ordinary jewelz je nakit kojemu je baza cvor izveden od parakorda ili nautičkog konopa te oplemenjen raznoraznim dodacima od staklenih perli, poludragog kamenja, metalnih elemenata i akrilne boje. Autentičan dizajn čvorova izlazi iz glave dizajnerice Silvije Talan. Nakit je vrlo statement i ne prati trendove, ima svoju modnu putanju i namijenjen je svima koji vole da nakit bude šlag na tortu njihovog outfita. Zaštitni znak koji nosi svaki komad je krilo koje simbolizira slobodu stvaranja i kreativnost u najčišćoj formi.

Printly 

 | Autor: arhiva arhiva

Printly će ti pomoć ako poželiš pokloniti ljubav i to onu u papirnatom obliku. Iza imena Printly kriju se maštoviti, personalizirani poklončići & različite grafičke kreacije. Ideja se krije iza papirnatih poklončića kojima se izražava nešto osobno, interno i drugačije. Želje za novu 2017. sada možeš i izrazit orginalno na personaliziranoj stolnoj mapi, kalendarćiću, bilježnici ili čak i ilustraciji kućnog ljubimca. U svakom slučaju izrazi se točno onako kako ti želiš, a Printly će to isto pretvoriti u super poklon.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0