Life&style 28. studenoga 2014.

Najbolje ozvučenje na svijetu premijerno u Splitu

1/7

Funktion One (F1), višestruko nagrađivani i po mnogima najbolji sound system na svijetu, pronašao je mjesto i u, ne tako velikom, ali svakako najodanijem klubu elektronske glazbe u Splitu. Pored Spacea na Ibizi, Berghaina u Berlinu, Cieloa u New Yorku, na mapu klubova sa najboljim F1 ozvučenjem, od ove zime upisuje se i splitski Kameleon.

Kameleon posljednje dvije godine uspješno radi na promicanju elektronske scene u Hrvatskoj dovodeći u Split poznate DJ gote kao što su Manuel de Lorenzi, Archie Hamilton, Stee Downes, Jay Shepheard, Stacey Pullen, Dana Ruh, Chris Lattner i Martin Landsky.

 | Autor:

Novu sezonu odlučio je začiniti jedinstvenim F1 zvukom. Zaljubljenici u elektronsku glazbu, clubbing i festivale, sve više pažnje uz pomno odabran line-up posvećuju upravo kvalitetnom sound systemu. Ulaganje u opremu i zvuk izvođačima omogućuje puno kvalitetniju izvedbu, a publici neusporedivo bolji doživljaj glazbe.

 | Autor:

F1 pored toga što je miljenik velikog Carl Coxa, obavezna je oprema na velikim glazbenim događajima poput Glastonburyja i Burning Man festivala. Jamiroquai je u svoj studio također udomio F1 ozvučenje davne 1998. godine, dok se njegova turneja 2002. godine još uvijek pamti po zvuku bez konkurencije koji oduzima dah.

 | Autor:

Premijera Kameleonovog novog Funktion One ozvučenja održava se u subotu, 29. studenog, uz jedno od najvećih imena svjetske techno scene, DJ-a i producenta Valentina Kanzyanija. Za zagrijavanje i podršku tu su i Mariano Mateljan te Madezh iz Cruise ekipe, koja ovom prigodom obilježava prvi rođendan.

Ulaznice se mogu nabaviti u klubu Kameleon, u pretprodaji po cijeni od 40 kn, a na dan događaja po 60 kn.

U galeriji pogledaj više fotografija...

Komentari 0