Life&style
Najbolje iz prirode za make up i njegu Najbolje iz prirode za make up i njegu Najbolje iz prirode za make up i njegu

Najbolje iz prirode za make up i njegu

Želite učiniti više za okoliš, a ne znate otkud početi? Možda je upravo odabir kozmetike dobro rješenje za prvi korak

Zahvaljujući stalnoj inovaciji i praćenju trendova, marka alverde već tri desetljeća osvaja ljubiteljice make upa i vrhunske njege koje u kozmetici traže idealan omjer cijene i kvalitete. Otkrijte proizvode dm-ove marke alverde koji su proizvedeni od sirovina iz kontroliranog ekološkog uzgoja te ne sadrže sastojke na bazi mineralnih ulja niti bojila i konzervanse.

dm-ova marka alverde utemeljena je 1989. kao prva njemačka trgovačka marka prirodne kozmetike. U svakom dijelu proizvodnje alverde kozmetike razmatra se utjecaj na okoliš. Pri dizajnu i proizvodnji ambalaže pazi se na štednju resursa i mogućnost njihove ponovne iskoristivosti, a oznake na ambalaži otisnute su ekološkim bojama koje ne sadrže mineralna ulja.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Broj i raznolikost proizvoda marke alverde odražavaju bogatstvo prirode i sve ono što nam ona nudi. Aloe vera, nar, kadulja, sljez, marelica... sve ćete ih pronaći u barem jednom alverde proizvodu. alverde sažima ono najbolje iz prirode poput hibiskusa kojeg u Maleziji i Koreji smatraju cvijetom besmrtnosti jer je poznat po svom anti-aging učinku.

Brojni alverde proizvodi nose oznaku Vegan, koja jamči da u proizvodnji nisu korišteni sastojci životinjskog podrijetla te da nisu testirani na životinjama. Proizvodi marke alverde nose i oznaku NaTrue što znači da udovoljavaju strogim ekološkim kriterijima i etičkim smjernicama za proizvodnju prirodne kozmetike.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Tijekom cijelog listopada u prodavaonicama dm-a pri kupnji odabranih proizvoda brenda alverde možete podržati projekt Pink ribbon koji, povodom mjeseca borbe protiv raka dojke, prikuplja sredstva za kupnju histeroskopa za Petrovu bolnicu i rad udruge P.I.N.K. life.

Više informacija možete doznati na: dm.hr

Photo: dm.hr