Life&style

Najbolje ideje: što pokloniti za Dan žena?

Poznat i kao 8. mart, a datum je to kada obilježavamo Dan žena i dan kada slavimo sva postignuća žena na ekonomskom, političkom i društvenom području te se prisjećamo uloženog truda i svakodnevnog napretka koji žene čine na području neprekidne borbe za jednakost spolova. Ljubav i poštovanje prema ženama treba iskazivati svaki dan, ali posebno na njihov dan. Zato razveselite svoje partnerice, bake, majke, sestre, kćeri, supruge i prijateljice prikladnim znakom pažnje. Ovisno o vašem budžetu, dar može biti malo veća gesta, ali i sitnica kojom ćete izmamiti osmijeh na lice onoj koja to zaslužuje.

 | Autor:

Cvijeće

Vječni klasik – cvijeće, prigodan je dar za sve ljubiteljice mirisnih buketa. Nećete pogriješiti poklonite li crveni karanfil, koji je prepoznat kao simbol Dana žena, ali druge vrste cvijeća, kao što su crvene ruže i mimoze.

Zajedničko putovanje

Ako ste spremni na avanturu i želite stvoriti nezaboravne uspomene, spa vikend romantični je poklon kojemu će malo koja žena odoljeti.

Pripremite večeru

Iako ju uvijek možete izvesti u fini restoran, spravite li sami večeru kojoj će glavni sastojak biti ljubav, ženi koja vam je važna pokazat ćete da vam je doista stalo. Nema veze ako je recept jednostavan, bitan je trud koji uložite.

Mirisni darovi

Priuštite joj omiljeni miris, a ako ju dobro poznajete odvažite se isprobati nešto novo. Proljeće i lijepo vrijeme je iza ugla pa preporučujemo laganije i svježe note. Mirisom možete počastiti i sebe jer ćete u dm-u pronaći veliki i raznovrsni izbor mirisa i parfema koji su sniženi i do 40 posto, u sklopu programa Dobre cijene u svako vrijeme.

Doručak u krevet

Gesta koja će iznenaditi i razveseliti svakoga, od vas iziskuje samo da alarm navijete 15 minuta prije i priredite brzinski doručak. Za dodatni efekt pladanj možete ukrasite cvijetom i prigodnom čestitkom.

Više informacija o ponudi u prodavaonicama dm-a potražite na dm-ovoj internetskoj, Facebook, Instagram i YouTube stranici.

Photo: None

Komentari 0