Life&style

Najbolje besplatne aplikacije za uređivanje selfija

Tko još ne uređuje selfije? Onaj tko misli da proces prestaje onog trenutka kad od 150 selfija napokon uspijemo isfiltrirati onaj pravi gadno se vara. To je tek početak.

Znaš onaj trenutak kada okineš 100 selfija i svi se čine senzacionalni a na kraju jedva uspiješ odvojiti jedan koji je - prihvatljiv. E pa tada u spas priskaču sve aplikacije za uređivanje selfija. Barem danas ih nikako ne nedostaje. Kako se ne bi izgubila u silnim aplikacijama sličnog sadržaja i funkcija donosimo ti naš odabir.

YouCamPerfect

Prespavala si alarm jutros? Nema problema, ako te zaskoči neko nenadano slikanje baš taj dan u ovoj aplikaciji možeš se doslovno našminkati. Ali, velike guste trepavice i rumeni obrazi u nekoliko klikova čak i nisu ono najbolje. Podočnjake je moguće doslovno u potpunosti izbrisati u sekundi, a uz to u ovoj se aplikaciji nudi opcija izbjeljivanja zubi, povećanja oči i sužavanja lica. Prijateljski savjet - pokušaj ne pretjerati i ostati vjerna sebi!

 | Autor: apple apple

Bright Camera

Ovo je aplikacija programirana isključivo za selfije. Osim brzopoteznog rješavanja prištića postoji i hrpa zabavnih opcija poput uređivanja fotke šarenim filterima, srcima, veselim točkicama i zanimljivim okvirima.

 | Autor: apple apple

PICR

Ova je aplikacija osim za uređivanja kao stvorena za planiranje objava. Uz nju moguće je namjestiti si alarm koji će te podsjetiti na planiranu objavu za bilo koju društvenu mrežu. Uz to nudi i opciju uređivanja videa kao i montiranja različitih pozadinskih melodija.

 | Autor: apple apple

Snapseed

Ako su te prije mučili problemi poput nedovoljno plavog neba, tmurnih dana, mračnih slika kao i očajnog osvjetljenja. Taj "problem" je riješen! Ako misliš da je more na slikama blogerica baš uvijek tako svjetlo plavo a pijesak baš tako bijeli, varaš se. Tajna je u Snapseedu!

 | Autor: apple apple

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0