Life&style

Najbolja vježba za "kardashiansku guzu"

Ako želiš veću guzu, tko bolje zna kako to postići od osobnog trenera Kardashianki? I sada je svima otkrio tajnu!

Ako je netko postavio nove standarde tjelesne ljepote u posljednjih desetak godina, to su svakako Kardashianke. A zahvaljujući Instagramu, KourtneyKim Khloé Kardashian svakodnevno nam daju uvid u svoju fitness rutinu. Iako stalno traju rasprave o tome jesu li sestre plastičnim operacijama doradile svoje tijelo, jedna stvar je sigurna: Kardashianke stvarno provode sate u teretani. 

 

 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Baš zato donosimo dobre vijesti: ako želiš povećati ili ojačati guzu, njihov trener Gunnar Peterson nedavno je otkrio najbolju vježbu za guzu koje Kardashianke obožavaju! Ako je vjerovati ovom kultom, poznatom i obožavanom treneru, on se kune u dobru, staru metodu: čučnjeve!

Ali ne bilo koje čučnjeve, Gunnar preporučuje čučnjeve s utezima! Jako je važno dodatno opteretiti tijelo kako bi se tijelo "borilo" i trošilo maksimalno kalorija i masnoća. 

 

Kako kaže Gunnar, čučnjevi i iskoraci su zakon! A također je jako važno stalno mijenjati fitness rutinu kako se tijelo ne bi naviklo na iste pokrete i isti otpor. Ok, sad bar znamo što raditi na sljedećem treningu. A kad bi barem sad njihovi bankari otkrili tajnu kako što brže do njihovih brojka na računu...

Photo: Getty Images

Komentari 0