Life&style

Nagradite svog kućnog ljubimca kupnjom u dm-u

Svatko tko je bar jednom u životu imao kućnog ljubimca zna koliko ljubavi i veselja novi član obitelji može unijeti u kuću.

Bilo da živite sami ili imate obitelj, kućni su ljubimci nepresušni izvor dobrih vibracija koje nam svakodnevno pomažu da se opustimo, zaboravimo svakodnevne brige i družimo sa životinjom koja nema nikakvih predrasuda i sve što želi je Vaša pažnja.

Ovoga listopada, u mjesecu kada se obilježava Svjetski dan zaštite životinja, dm je za sve vlasnike i njihove kućne ljubimce priredio posebnu nagradu za njihovu uzajamnu ljubav i pažnju. Na active beauty portalu moguće je aktivirati kupon za 30x više bodova pri kupnji proizvoda za kućne ljubimce Dein Bestes koji se može iskoristiti čak 10 puta. To znači kako ćete, nakon što je bon aktiviran online, pri sljedećih 10 kupnji Dein Bestes proizvoda ostvariti 30 puta više bodova i tako uštedjeti novac za nove poslastice za vašega ljubimca.

Osim hrane i grickalica dm-ova Dein Bestes marka nudi i razne dodatke poput opreme za čišćenje pijeska, tretmana protiv nametnika, igračaka, dekica i ogrlica za različite vrste kućnih ljubimaca uključujući mačke, pse, papige, zečeve i zamorce. Aktivirajte Dein Bestes online kupon i požurite u dm gdje Vas čekaju višestruki bodovi i veliki izbor proizvoda za Vaše ljubimce!

Photo: dm.hr

Komentari 0