Life&style

Na što bi miss7 cure potrošile zadnjih 200 kuna u novčaniku?

Ako si mislila da su miss7 cure impulzivne šopingholičarke, odmah ćemo ti reći da - nisu! Moglo bi te iznenaditi na što i gdje će potrošiti zadnje kune na kartici...

Zvuči puno jednostavnije nego što ustvari jest. Pitanje "na što ćeš s guštom potrošiti zadnjih 200 kuna" pretvorilo se u pravu raspravu i nemoguće tešku odluku. Želiš biti racionalna, ali s druge strane realnost je ponekad drugačija i ono što bi trebala "čuvati" s guštom potrošiš već u prvom izlasku s prijateljicama ili odlasku na ASOS! Možda neočekivano, ali čini se da miss7 cure ipak najviše vole dobru klopu, dobar izlazak, dobro društvo,...

Vedrana

"Zadnjih 200 kuna? Hmmm. U svakom slučaju najviše uživam u druženju sa svojim najbližima pa ću i zadnju kunu potrošiti na dobar ručak ili večeru s njima. Kao najveća obožavateljica sushija ikad, mislim da jednostavno moram dati jedini logičan odgovor. Biram sushi u svako doba dana i noći!" 

 

A post shared by Vedrana Carapovic (@vedranica) on

Kristina

"Iako većina ljudi misli kako se malo šminkam, očigledno nikad nisu obratili pažnju na količinu highlightera koju stavljam na lice. Uh, na sreću... Rekla bih da sam još uvijek u potrazi za onim koji pruža intenzivni sjaj, ali da je do 100 kn. Baš zbog činjenice da se brzo troši, ne volim investirati u takvu vrstu kozmetike. Više novaca ću dati za dobar korektor ili puder nego za highlighter. Drugih sto kuna na dva dobra koktela. Ali stvarno dobra, ne ovo što nazivaju mojito u beach barovima na našoj obali. Bez bijelog šećera i previše kemije!"

Korana

"Otkad živim sama promijenili su mi se prioriteti, pa kad ostanem na zadnjih 200 kuna doslovno ih trošim samo na hranu. Najčešće ručkove na poslu, trudim se biti racionalna. Pritom, naravno, plačem dok ne sjedne nova plaća jer si ne mogu ništa drugo priuštiti."

Eva

"Možda će nekima biti smiješno, ali priznajem, ovisna sam o Uberu! I zadnju lipu bi čuvala samo da nakon cijelog dana u redakciji mogu sjesti u Uber i mirno doći doma. Bez problema ću se odreći svih nepotrebnih kupnji i luksuza, a počastiti vožnjom kad god mi zatreba. Čovječe, bolje mi ja da ni ne računam koliko sam novaca do sad ostavila u Uberu, već sam mogla imati polog za auto, hahaha!" 

 

Objavu dijeli miss eva (@eva_misiraca)

Anamaria

"Ako ćemo ozbiljno, s posljednjim kunama u novčaniku ću nesebično nahraniti auto, a tek onda sebe (smijeh!). A ako ćemo neozbiljno, moji (jedini) poroci su sushi, kino i Zara. Ne nužno tim redom... Tako da sam sigurna da bi i zadnjih 200 kuna potrošila na nešto od toga."

Photo: Instagram

Komentari 0