Life&style

Na prvi dan škole dm daruje učenike osnovnih škola

Ovih dana svi školarci i njihovi roditelji uzbuđeno se pripremaju za početak škole, a sve nas gotovo podjednako veseli novi pribor koji će djeci biti vjerni pomagač u školskim klupama. Oblik i boja bilježnice, blokića, izgled olovke… samo su dio detalja koji su školarcima i te kako važni i koje će s ponosom pokazivati svojim kolegama u školskim klupama. Ali ne samo to, nova školska godina obilježava i promjenu u kojoj učenik traži i još niz drugih detalja, poput nove četkice za zube ili boce za vodu. U dm-ovim prodavaonicama očekuje vas ponuda lijepog i kvalitetnog školskog pribora uz povoljne cijene, a na dm-ovim policama pronaći ćete i raznovrsne potrepštine za vašeg školarca.

Po poklon za prvi dan škole u pratnji roditelja

Na prvi dan škole, 9. rujna, na učenike osnovnih škola misli i dm. Upute li se taj dan sa svojim roditeljima ili bakama i djedovima u svoju omiljenu dm prodavaonicu, na blagajni ih čeka poklon-paket koji je za njih pripremio dm.

Zanimljivi pokloni iz dm-ovog ruksaka svakome školarcu izmamit će osmijeh na lice. U dm-ovom paketu djecu čeka dm ruksak, voda, Mivolis grožđani šećer, Violeta papirnate maramice, dm informativka, Kalodont , Rosal lip balm i Fa Kids gel za tuširanje. Pravo veselje za početak škole.

 | Autor:

Kutak za školarce

Vaš posjet dm-u dobra je prilika da obnovite potrepštine za školarce jer dm u svojoj ponudi ima opremu razigranih uzoraka za djevojčice i dječake poput pernica koje se nude u tri šarena dizajna, a koje su ručno proizvedene u Hrvatskoj. Novom pernicom voli se pohvaliti svako dijete, a za neke od mališana promjena pernice je poput novog modnog detalja, pa vole imati dvije u rezervi, što uz povoljne cijene u dm-u neće predstavljati preveliki udarac na roditeljski džep.

U novoj pernici pronaći će se mjesta i za novitete poput piši-briši olovaka, a za male kreativce u dm-ovoj školskoj kolekciji možete odabrati i razne bilježnice i blokove. Novu školsku godinu uljepšat će veseli motivi i oblici, a u dm-ovoj ponudi pronaći ćete spiralne blokove različitih formata, bilježnice, dječje rokovnike, blokiće s olovkom i blokove s crtama.

 | Autor:

Posjetite dm sa svojim osnovnoškolcem i zakoračite bezbrižno u novu školsku godinu, a ne zaboravite na prvi dan škole počastiti svojeg mališana poklonom iz dm-a!

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: None

Komentari 0