Life&style 06. srpnja 2022.

Na otvorenju Hotela Grand View poznate dame zablistale su u bijelim modnim kombinacijama

otvorenje hotela Grand View
Maja Prgomet. Gina Damjanović i Anamarija Asanović
  • Novi Grand Hotel View, smješten u pitoresknim Postirama na Braču, primio je prve goste
  • Sjajna proslava otvorenja okupila je poznata lica među kojima su bili Neno Belan, Vlaho Arbulić, Tatjana Dragović, Teuta Mesaroš, Dora Predojević, Paula Sikirić, Rita Rumora, Mia Matić i drugi
  • U uzbudljivoj večeri goste je baršunastim glasom osvojila glazbena zvijezda i rođena Bračanka Gina, koja je uz poslužene delicije i fina vina, učinila zabavu nezaboravnom

Veličanstveni novi Grand Hotel View, smješten u pitoresknim Postirama na Braču, primio je prve goste na proslavi otvorenja. Ovo svečano događanje okupilo je poznata lica među kojima su bili Neno Belan, Mia Dimšić, Vlaho Arbulić, Tatjana Dragović, Teuta Mesaroš, Dora Predojević, Paula Sikirić, Rita Rumora, Mia Matić, Marko Medić, Elena Dizdar, Ivana Pirizović i drugi.

otvorenje hotela Grand View | Autor: Maja Prgomet Maja Prgomet Dora Predojević otvorenje hotela Grand View | Autor: Maja Prgomet Maja Prgomet Teuta Mesaroš

otvorenje hotela Grand View | Autor: Maja Prgomet Maja Prgomet Elena Dizdar

A poznate dame za ovu su prigodu, kao jedna, izabrale isključivo bijele outfite. Zablistale su prvenstveno u predivnim bijelim haljinama različitih stiloma, ali mogla su se vidjeti i bijela odijela ili pak ležerne kombinacije poput one Mije Dimšić s bijelom košuljom i odrezanim trapericama. Bijelo je očito bio dress code... Sukladno bijelom bračkom kamenu kojem je hotel Grand Vie arhitektonska posveta.

otvorenje Grand hotela View | Autor: Maja Prgomet Maja Prgomet Gina Damjanović

Ove je uzbudljive večeri goste svojim baršunastim glasom osvojila glazbena zvijezda i rođena Bračanka Gina. Sjajna atmosfera koju je šarmantna Gina stvorila, uz poslužene delicije i fina vina, učinila je ovu zabavu nezaboravnom. Birano je društvo, uz spektakularno otvorenje, pohvalilo i kristalno čisto more koje zove na kupanje te zadivljujući pogled na planine koji ostavlja bez daha.

otvorenje hotela Grand View | Autor: Maja Prgomet Maja Prgomet Mia Dimšić

„Radeći u turizmu dugi niz godina, naučila sam da destinacija, hotel i servis imaju veću svrhu od toga da našem gostu pruže ugodan odmor. Oni gostu pomažu stvarati uspomene i postaju dio njegovog životnog iskustva. Brač je i moj otok i ponosna sam što vam mogu zaželjeti toplu dobrodošlicu u hotel s grandioznim pogledom u kojem su gosti već počeli stvarati svoje uspomene“, izjavila je Ivona Buljević, direktorica Grand Hotela View.

otvorenje hotela Grand View | Autor: Maja Prgomet Maja Prgomet Ivona Buljević

Hotel s pogledom

Grand Hotel View potpuno je novi hotel kojim upravlja hotelijerska grupacija Jadran hoteli i kampovi. Nosi 4 zvjezdice i ima 230 luksuzno opremljenih soba i suiteva, s mediteranskim vrtovima na balkonima te spektakularnim pogledom na morski horizont i planine Mosor i Biokovo. Gostima hotela su na raspolaganju bazeni, moderno uređeni wellness i spa, a za poslovne korisnike tu je i suvremeno opremljena kongresna dvorana.

grand hotel view | Autor: Maja Prgomet Maja Prgomet Hotel Grand View

Projektanti arhitekture Grand Hotela View su Ivana Uroda, Hrvoje Marinović i Daniel Vugrinović, dok interijer potpisuje studio OCD arhitekti. Arhitekti su svoj koncept zasnovali na reminiscenciji stijena i bračkog kamena pa se hotel oblikom zgrade i izlomljenom geometrijom kao formom fasade, doima kao mali kamenolom u uvali.

grand hotel view | Autor: Ivan Ivanišević Ivan Ivanišević Hotel Grand View

Kod unutarnjeg su se dizajna arhitekti odlučili za inverziju u dojmu i materijalima. Dok vanjska fasada djeluje britko, unutarnji dizajn odiše nježnošću i slow living filozofijom.

Ulazno predvorje već na prvi pogled osvaja toplinom, a taj ugođaj stvara ispreplitanje mediteranskih motiva, materijala i oblika. Drveni strop obgrljuje poput trupa galije, terazzo pod reflektira sunčevu svjetlost oponašajući ljeskanje mora, dok recepcija predstavlja zlatni sunčev sjaj koji se u srcu hotela zadržava cijelog dana.

grand hotel view | Autor: Ivan Ivanišević Ivan Ivanišević Hotel Grand View

Šarm i autentičnost

Boravak u Postirama zove na opuštanje. Bogatstvo mediteranskih biljaka punih esencijalnih ulja te prirodni morski aerosol, ispunjavaju zrak i šire zanosan miris koji pruža istinski odmor za tijelo i um. Dodajmo tome udoban hotel s opuštajućim pogledom na more i planine, čist zrak, energiju sunca i odmak od gradske vreve i dobivamo savršeno mjesto za istinski odmor i obnavljanje energije.

grand hotel view | Autor: Ivan Ivanišević Ivan Ivanišević Hotel Grand View

Brojne kamene kuće i uske uličice Postirima daju osobit šarm. Ovo, nekada ribarsko mjesto, danas je autentična destinacija za potpuni odmor, okružena plodnim maslinicima i vinogradima. Osim u Postirima, gosti impozantnog Grand Hotela View mogu uživati u cijelom otoku Braču, koji osim sunca i mora posjetiteljima nudi aktivan odmor i neodoljivu gastronomsku ponudu!

Komentari 0