Life&style

Na kakve navike „briju“ vaši muškarci?

Mjesec muškog zdravlja u dm-u

Nekako je ustaljeno mišljenje da su žene te koje bolje vode brigu o svome zdravlju, češće idu na preventivne preglede i lakše mijenjaju loše životne navike. Ipak, opasnosti koje vrebaju muškarce u obliku kroničnih bolesti jednako su opasne i stvarne, ali kao da se o njima ne govori toliko.

 | Autor:

Zato se ovog studenog dm ponovno priključio globalnom pokretu Movember kako bi tijekom mjeseca muškog zdravlja educirao i potaknuo muškarce da, osim nebrijanja brkova, ne briju niti na loše navike! Konkretno, dm želi podsjetiti muškarce na važnost pravovremenih zdravstvenih pregleda radi sprečavanja, odnosno dijagnosticiranja što većeg broja bolesti koje zahvaćaju mušku populaciju poput depresije, raka testisa, raka prostate i brojnih drugih. U dm-ovoj inicijativi #nebrijem muškarci mogu sudjelovati putem internetske stranice nebrijem.hr na kojoj mogu pronaći detaljne upute kako obaviti samopregled testisa i na taj način podržati dm-ovu donaciju Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate.

Uz otvoren razgovor o zdravstvenim problemima i njihovim posljedicama sa svojim očevima, braćom, prijateljima i partnerima, u Movember se možete uključiti, i podršku muškarcima u svome životu iskazati, malim znakom pažnje iz dm-a. Naime, tijekom cijelog studenog, mjeseca kada su muškarci napokon u centru pažnje, dm kupcima poklanja majicu #nebrijem pri kupnji četiri proizvoda iz asortimana muške njege. Također, na sve navedene proizvode možete ostvariti 30 puta više bodova na kartici active beauty aktivacijom eKupona.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj , Facebook ili Instagram stranici.

Photo: None

Komentari 0