Life&style
Nećete vjerovati kad se Iva Šarić najbolje provela! Nećete vjerovati kad se Iva Šarić najbolje provela!

Na kakav se to party sprema Iva Šarić?

Jutros sam, kao i svakog drugog jutra, pregledavala Instagram profile omiljenih instazvijezda. Tako sam uočila nešto neobično na profilu Ive Šarić i zapitala se kakav to party sprema ova instazvijezda

U svojoj virtualnoj šetnji Instagramom, uočila sam neobičnu fotografiju prekrasnog balona na profilu Ive Šarić. Influenserica ga je probušila, ali nisam uspjela uočiti o čemu se zapravo radi. Na njemu je pisalo Welcome 30's! pa sam pomislila da jednostavno slavi rođendan. Ova teorija pala je u vodu kada se isti balon pojavio na profilu popularne pjevačice Zsa Zse i arhitektice Nine Mie Čikeš. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Dakako, na kraju tako iscrpne ''instaturneje'' pronašla sam odgovore na svoja pitanja. Dakle, riječ je o balonu u kojem se krije pozivnica za tajni party koji se održava 19. rujna. Zašto na njemu piše Welcome 30's! nisam uspjela dokučiti, ali mislim da se tako zove cijela zabava. Očito netko slavi trideseti rođendan!

Sprema li to Iva Šarić veliku zabavu na kojeg poziva svoje poznate frendice? Ili možda Zsa Zsa predstavlja novi album? A da nije riječ o nekom velikom Nininom projektu? Hmm... A radi li se možda o velikom insta partyju? Iva je poznata po tome da svoje pratitelje uvijek razveseli primamljivim fotkama, možda i ovoga puta ima nešto tako na umu. Uvijek iznova mami poglede, kako svojim stylizima, tako i svojim besprijekornim izgledom. S druge strane, ljepota pjevačice Zsa Zse zasigurno je plod veoma dobre genetike, ali i apsolutno predane njege. Iako savršeno pjeva i lijepo ju je slušati, mi je naprosto ne možemo nagledati. Nina Mia Čikeš, pak, kreće se u struci u kojoj njen radni dan prati apsolutna pažnja i nema prostora za greške. Uz sve to, ima savršene crte lice koje ne odaju dane brige i napora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSA ZSA (@zsazsa_music) on

Ove dame zasigurno imaju neku tajnu dobrog izgleda. Kad je fizički izgled u pitanju, uvijek ističu kako je tjelovježba sastavni dio njihove svakodnevice te kako su dobri proizvodi važni za očuvanje mladolikog izgleda, posebice nakon neprospavanih noći, kad se zalomi neki tulum. Tome uvijek dodaje i unutarnje zadovoljstvo, a sudeći po njezinom osmijehu, itekako ga ima. Sada ostaje jedino pitanje - kakav se to party sprema? No bez brige, uskoro ćemo istražiti i imati odgovor i na to pitanje. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

 

Photo: miss7