Life&style 22. listopada 2020.

Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme!

Mass - Sherlock Soon.
Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! 1/13 Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme! Must have obuća ove jeseni su bijele bajkerske čizme!

Nedvojbeno je da su bijele bajkerske čizme modni hit ove jeseni. Riječ je o trendu koji je u trenu osvojio modne entuzijastice i influencerice. Jednu od najpoželjnijih modnih kombinacija svakako čine u potpunosti crni sajling nadopunjen s bijelim bajkerskim čizmama, no nevezano uz to, ova obuća dozvoljava još bezbroj drugih različitih modnih kombinacija.

s.Oliver | Autor: Mass - s.Oliver Mass - s.Oliver s.Oliver

s.Oliver

Bajkerske čizme već dugo nisu rezervirana samo za tinejdžere i alternativce. To je modna obuća koja je idealna za hladnije dane i za raznovrsne modne stilove, udobna je i topla. U svim Mass trgovinama i na Mass webshopu ove sezone sigurno ćete pronaći svoj par savršenih bijelih bajkerskih čizama.

Bijele bajkerske čizme su zabavne, prilagodljive, nosive i idealne za poigravanje s različitim stilovima. Od grungea do onih koji više vole nostalgične stilove – bajkerske čizme možete kombinirati uz poderane traperice, ovesize majicu i kožnu jaknu, ili do upadljivijih i sofisticiranijih stajlinga uz dugačku plisiranu suknju i pletivo koje se možete kombinirati uz bijele bajkerske čizme u stilu chelsea gležnjača.

Odlično pristaju uz još jedan must have trend ovogodišnje jeseni – karirani uzorak. Nema drskije, a ujedno modernije kombinacije od bijelih bajkerskih čizama i kratke karirane suknje, ili pak kombinacije koju čine poderane traperice i karirani sako ili kaputić.

Možete se i poigrati tako da odaberete bijele bajkerske gležnjače s platformom te ih zatim kombinirate uz odjeću sa životinjskim printom, kao što je primjerice jakna s leopard uzorkom. Za razigran izgled odaberite par bijelih bajkerskih čizama sa zanimljivim dodatkom na patent zatvaraču.