Life&style
Imamo idealan poklon za tvog muškarca! Ne, ovo nisu muški halteri nego jedna iznimno praktična stvarčica...

Muški halteri? Ne, ovo su hrvatski držači za košulje i najoriginalnija stvar koju možeš pokloniti svom dragom

  • Nikako da pronađeš savršeni poklon za svog muškarca?
  • Možda si na pravom mjestu za inspiraciju! A ne sumnjamo kako bi se tvom dragom poklon svidio..
  • Ne, nije riječ o šali, a ni o muškim halterima! Riječ je o vrlo praktičnim i korisnim muškim držačima za košulje!

Ako razmišljaš što svom dragome pokloniti za rođendan, neku godišnjicu ili ga jednostavno iznenaditi originalnim poklonom, pronašli smo nešto genijalno, a uz sve to jako sexy i praktično! A vjerujemo da će ti dragi biti i jako zahvalan što si pronašla učinkovito rješenje za muške naizgled "nerješive probleme".

Ako je tvoj dragi poslovni čovjek ili se jednostavno ponekad voli dotjerati, onda su košulje zasigurno nezaobilazan dio njegovog stila. Kako bi mu košulja uvijek besprijekorno stajala, tu, naravno, uskačeš ti. Bez brige, nije riječ o halterima za muškarce nego o držaču za muške košulje koji u svojoj novoj kolekciji ima hrvatski modni brand ELFS.

"Kćerki sam za prvi rođendan kupio stan od 5 milijuna kuna i narukvicu i odjeću u vrijednosti milijun. Znam da je razmažena, ali nije me briga" Možda vas zanima Gay očevi podigli prašinu: Kćeri smo za prvi rođendan kupili darove od 6 milijuna kuna. Razmazit ćemo je, ali briga nas" Rubrika Life&style Life&style

Mama i njezina djeca napravili su prekrasnu kreativnu čestitku za tatu, on se sigurno 'rastopio' od sreće

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ★ELFS★ (@elfs.hr)

"Uvijek kao gospodin. Jeste li znali da u našoj novoj muškoj kolekciji imamo držače za muške košulje? One služe da vam košulja prilikom kretanja ne izlazi iz hlača i da uvijek izgledate uredno i elegantno", stoji u objavi na Instagram profilu predstavljanja nove ELFS kolekcije.

No, ovaj "modni dodatak" (ne znamo kako bismo ga drugačije opisali) izazvao je brojne ženske reakcije uz dozu ironije i smijeha. Tako žene nisu mogle sakriti koliko ih ovaj simpatični izum naizgled asocira na žensko seksi donje rublje i haltere. "Vidu momka, vidi mu haltera", "Našim polovicama pod bor", "Može još slika", "Baš sexy", "Ovo će se ludo prodavati", "Ono... K'o halteri, ali naopak! Dobro je to! Zašto da se žene samo pate kojekakvim glupostima, nek malo i gospoda trpe zbog elegancije i ljepote! Podrška Elfsi!"

Otkriveno je što će najvjerojatnije spriječiti ljude da se upuste u ljubavnu aferu Možda vas zanima Istraživanje je otkrilo što će najvjerojatnije spriječiti ljude da se upuste u ljubavnu aferu Rubrika Love&Sex Love&Sex

No, bilo je tu pripadnica ljepšeg spola kojima se ova ideja nikako nije svidjela "Nabavite mu čarape i štikle još", "Odvratno", "Ovo nije ni za 1. april. Ali stvarno", "Svašta, da ne bi bubrege prehladio", "I onda dok sve ovo poskida sa sebe 'mali' padne...", "Ovo je više gospođa nego gospodin!"

Kupi ovo svom dragom i imat ćeš uvjerljivo najzgodnijeg frajera na plaži ovo ljeto

A ima tu žena koji su pravi poznavatelji ove muške praktične stvarčice koja postoji još od davnina te su dobro očitale bukvicu svima kojima je ovo pomalo apsurdno i neukusno: " Vidi se da nitko ne zna kako se odijela nose...kao ispod kamenja da ste rasli.. Ovo postoji od davnina, i samo pravi poslovni ljudi znaju sta je.. Ostali homofobi, informirajte se malo!"

No, nas zanima što ti misliš? Može li tvoj dragi ovoga Božića očekivati ovaj originalni poklon pod borem?

Photo: ELFS

Komentari 0