Life&style

10 komplimenata koje muškarci najviše vole čuti

Na koje je slatke riječi slab jači spol? Muškarci su sami izglasali koji ih komplimenti najviše vesele... I ne, nije na prvom mjestu njihov alat

Iz nekog razloga muškarci vrlo rijetko komplimentiraju jedni druge, iako svaki od njih voli s vremena na vrijeme čuti kompliment - vjerijatno je to jedna od onih stvari koja ne ide pod ruku s njihovom muževnošću. No, jedan je korisnik Reddita otvorio veliku diskusiju postavivši muškarcima pitanje na "Kakve vrste komplimenata vole dobivati?". Iz mnoštva različitih odgovora iskristaliziralo se na kakve je slatke riječi jači spol slab. Da čujemo, 10 najdražih komplimenata onako kako su ih poredali sami muškarci.

1. Kosa

Bilo da se radi samo o načinu na koji mu taj dan kosa izgleda ili o svježe ošišanoj frizuri, svaki muškarac istaknuo je kako voli da mu se komplimentira kosa. Ovo vrijedi i čak za proćelave muškarce, kojima možda takav kompliment i najviše znači kao podizač samopouzdanja zbog nedostatka kose.

via GIPHY

2. Odjeća

Muškarci za razliku od žena nemaju potrebu komentirati tuđi stil što ujedno ne znači da ni ne primjećuju, odnosno da se ne trude izgledati dobro svaki dan.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

3. Lice

Nećeš pogriješiti komplimentirajući bilo što na licu muškarca, međutim najviše vole slušati komplimente o svojoj bradi, očima i osmijehu.

4. Miris

Puno im znači sviđa li ti se njegov miris, pogotovo ako u tom trenu ni ne nose parfem ili aftershave. "Osjećao sam se kao kralj! Ne moraš izgledati dobro da bi mirisao dobro."- izjavio je korisnik Reddita.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

5. Smisao za humor

Ne vrti se sve uvijek oko izgleda. Nazoveš li ga vrlo duhovitim ili još bolje šarmantnim, budi sigurna da će mu dan biti ljepši.

6. Intelekt

Nadovezujući se na to da se ne vrti sve oko izgleda, intelekt i znanje nešto je zbog čega se može daleko uzdignuti iznad drugih. Primjećujući to dat ćeš mu dodatni vjetar u leđa.

via GIPHY

7. Penis

Možda ti se čini kao čudna stvar za komplimentiranje, ali upravo tu je centar njihove muškosti i ako imaš što pozitivno za reći, apsolutno ne oklijevaj. Kao što je još jedan korisnik Reddita rekao; "Nikad se ne mogu naslušati komplimenata o svom penisu!"

Možda vas zanima Pssst... 7 stvari koje muškarci jednostavno obožavaju čuti u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

8. Što ga čini zanimljivim

Puno muškaraca pati od straha da su dosadni u društvu. Naglasi mu po čemu je on poseban i zanimljiv.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

9. Tijelo

Ovo je prilično uobičajen kompliment. U slučaju da se posljednjih mjeseci trudi u teretani, nemoj zaboraviti dati mu malo podrške i pohvaliti nove trbušnjake.

via GIPHY

10. Snaga

Istina je da muškarci vole slušati o svojoj fizičkoj snazi, međutim kad čuju to od žene, to ima sasvim drugo značenje. Naime to se veže s osjećajem sigurnosti. Kada žena primijećuje njegovu snagu drugim je riječima rekla da se s njim se osjeća sigurno. A to u muškaraca budi zaštitničke instinkte i shvaćaju to puno osobnije od površnog komplimenta.

via GIPHY

Iako se nekad ponašaju kao da im komplimenti nisu bitni te ostanu ravnodušni, vjeruj da im to puno znači.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Camila360

    Moje ime je Camila Rodela. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još!