Life&style

Munchmallow ima dva nova okusa - tko je za karamelu, a tko za bijelu čokoladu s jagodom?

  • Munchmallow je definitivno kolačić koji budi sjećanja na djetinjstvo, ali nismo ga spremni tamo i ostaviti
  • Volimo ga i danas - dva nova okusa samo će, čini se, povećati vojsku fanova
  • Pjenasti bijeli oblačić sad dolazi s punjenjem od karamele i, u još atraktivnijem izdanju, s bijelom čokoladom i jagodom 

Ah, Munchmallow... Taj divni podsjetnik na djetinjstvo. I slastica koje se nismo riješili ni u odrasloj dobi. Naš guilty pleasure koji tu i tamo strpamo u košaricu u trgovini (kao i Životinjsko carstvo i Bananko) pa s guštom smažemo. Šta nas briga ako nam je 35...

Sve koji su se prepoznali u opisu, itekako će zanimati vijest da je Munchmallow dobio mlađeg brata i sestricu, odnosno dva nova okusa. Bijeli pjenasti oblačić sad dolazi punjen kremom od karamele i preliven mliječnom čokoladom u jednoj verziji, a u drugoj je još i atraktivniji, rastu nam zazubice! Preliven tankim slojem bijele čokolade, dok nas unutra čeka fino sočno, voćno, crveno punjenje od jagode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Munchmallow (@munch_svijet)

Kolačići novih okusa sad imaju i novo ime, Full Munch i stvarno su puni okusa. Više ne pišemo ni riječ, moramo po nešto u trgovinu!

 | Autor: Pr Pr

Photo: Pr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    cokolada s jagodom zakon