Life&style

Možda je ovo muškarcima zabavno, ali našim grudima nije

Postoje određene stvari koje neki frajeri vole – ali jednostavno nikad ne bi smjeli raditi sa ženskim grudima. Evo naših argumenata

Znanstvenici tvrde kako je fenomenalna opsesija muškaraca ženskim grudima nastala još u ranom djetinjstvu, zahvaljujući oksitocinu, hormonu „ljubavi“, koji se otpušta pri dojenju. Isti taj hormon evolucijski stvara nagon za čvrst odnos u ljubavno-seksualnim odnosima. 

Muška opsesija grudima svojevrsni je fenomen u svijetu sisavaca – naime, muškarci su jedini sisavci koji su fascinirani grudima u seksualnom smislu. S druge strane, žene su jedini ženski sisavci kojima se povećaju grudi u vrijeme puberteta. A zajedno smo jedina vrsta gdje se za vrijeme seksulane (pred)igre grudi miluju, ljube, grickaju i slično. 

Stoga ne čudi da se frajeri često malo previše „zaigraju“ pa čak i  pomahnitaju kad im se pred očima pojave naše ogoljele okrugle ljepotice. 
Dragi dečki, ove stvari nikada, ali nikada nemojte raditi s našim grudima… 

1. Štipanje 

Ne vidimo nikakav razlog zašto to muškarci često radite. Nama to ne pričanja apsolutno nikakvo zadovoljstvo – dapače, podsjeća nas na posjete one antipatične tete koja nas je svaki puta bolno štipala za obraze. Nemojte… 

2. Rotirati 

Naše grudi nisu upravljač Ferrarija 458, niti Porschea 911, a niti Yugića. Dakle, „vožnju i wroom-wroom“ zaboravi. Zauvijek, OK? 

3. Stiskanje 

Donekle u redu, ali... To nam radi ginekolog na pregledu. I nije nam nimalo seksi. Da ne spominjemo preglede poput mamografije.

4. Davanje nadimka 

Ne, naše grudi ne zovu se Telma i Louise, niti Pepica i Štefica, a bogami ni Mare i Kate. Nemoj da mi počnemo tepati tvojoj alatki… U društvu, pred tvojim frendovima… Npr. gdje je Gospodin Majušni?

5. „Puhanje zraka“ i „mrmljanje“

Možda je vama frajerima fora zabiti glavu među velike ženske grudi, prduckati, tuliti i mrmljati… Nama to jednostavno nije fora. 

6. Navaliti na bradavice 

Da, to su bradavice – to nisu prekidači koji će nas zapaliti. Dakle, pola navaljivati isključivo na bradavice... Nakon nekog vremena postane i neugodno. 

7. Sisati poput bebe  

Nemojte nas pogrešno razumjeti, nemamo ništa protiv nježnih poljubaca. Ali sisanje nije baš šarmantno. Možda upućuje i na neke nerješene stvari s majkom?

8. Trubiti 

Nikakvi takvi glupavi pokreti i stiskanje prstima neće natjerati naše grudi da trube. Stoga, dečki dragi, nemojte biti trube i zaboravite na to. 

9. Gristi 

Možda tek maleni i nježni ugriz, ali ne ugriz koji podsjeća na Twilight… 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0