Life&style

Nevjerojatno! Ova trudnica je izbačena iz restorana zbog odjeće

Zbog topića koji otkriva trudnički trbuh, žena koja očekuje blizance doživjela je veliko poniženje

Amerikanka Charisha Raylee Gobin htjela je pojesti sočan odrezak – ali ju je osoblje „Buzz Inn Steak Housea“ u Washingtonu izbacilo iz restorana prije nego je stigla naručiti jelo. Razlog: buduća mama je nosila je suknju i majicu koja je otkrivala golemi trbuh. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Zaposlenica „Buzz Inna“ pozvala se na pravilo: „Nemaš cipele, nemaš majice, nema usluge“. Trudna Charisha nije mogla „progutati“ tu izjavu. Nakon što je izbačena iz restorana podijelila je fotografiju svog outfita na Facebooku te napisala što joj se dogodilo. Sakupila je brojne ljutite komentare šokiranih ljudi, a fotografija je nebrojeno puta podijeljena putem društvenih mreža. Osim što Buzz Inn očito nije restoran u koji zalazi ekipa u finim odijelima, pitali su se prvenstveno bi li Charisha bila izbačena iz restorana ako bi pokazala goli trbuh – a da nije trudna???!!! 

„Ispričavamo se za nesporazum i razgovarat ćemo sa zaposlenicima da ne moraju pravilo – koje treba osigurati našim gostima ugodnost – provoditi doslovno i pod svaku cijenu“, osvanulo je nekoliko dana kasnije na internetskim stranicama restorana. 

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0