Life&style

Mojati ima presladak adventski kalendar inspiriran Zagrebom

  • Koncept brend Mojati predstavlja jedinstveni adventski kalendar inspiriran Zagrebom
  • Kalendar dolazi u limitiranom izdanju od 150 komada
  • Skriva premium čokoladice i poklon koji će ove blagdane učiniti još posebnijima

Domaći dizajnerski koncept brend Mojati predstavlja svoj sada već tradicionalni adventski kalendar. Ovogodišnji adventski kalendar mladi dizajnerski tim je, kao i uvijek, posvetio gradu Zagrebu, ali i svojem novom studiju te svim zaljubljenicima u njihov kreativni rad i stvaralaštvo. Ovo je treći adventski kalendar mladog dizajnerskog tima iz Zagreba, koji je u centar zbivanja ove priče stavio „vrtlarevu kućicu“, ukrasio je motivima koje će svi zasigurno lako prepoznati, a u sve to umiješao i najbitniji sastojak - Mojati božićnu čaroliju!

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Mojati adventski kalendar dolazi u limitiranom izdanju od 150 komada te je dostupan samo ovih blagdana, a sastoji se od ukupno 25 prozorčića. Iza 24 prozorčića skrivaju se neodoljive, ručno rađene čokoladice sa 72% kakaa i ekstraktom vanilije koje puni zagrebački Market Street Food & Drinks, a posljednji, 25. prozorčić, skriva poseban božićni poklon - Mojati narukvicu s jednim od četiri motiva božićnih keksića kao uspomenu na ovu adventsku avanturu.
 | Autor: Nakon pet godina lutanja, Mojati tim je na peti rođendan brenda našao svoj dom na adresi Vlaška 70E. Predivna zgrada u kojoj su se smjestili dio je kompleksa koji se proteže kroz Vlašku, Bauerovu, Martićevu ulicu i Ratkajev prolaz, a danas je poznat pod nazivom „mali Vatikan“, te je centar dizajna s aktivnim i uzbudljivim događanjima. Upravo je iz tog razloga taj stambeni blok glavni motiv ovogodišnjeg adventskog kalendara. Inače, izgrađen je na prostoru ljetnikovca biskupa Maksimilijana Vrhovca, pobornika jedinstvenog narodnog jezika i osnivača tiskare u kojoj su se štampala dijela uglavnom na hrvatskom jeziku. Biskup Vrhovec postavio je visoke standarde za ovaj kvart stoga Mojati želi nastaviti njegovim stopama.

Osim adventskog kalendara, brend Mojati u svojoj širokoj ponudi autorskih proizvoda s vlastitim potpisom ima i nove privjeske s motivima licitara, orašara i katedrale, te veste s licitarom i tramvajem, kao i božićne narukvice. Upravo ovi artikli će zasigurno osvojiti već na prvu i riješiti sve dileme oko izbora originalnog božićnog poklona za obitelj, prijatelje i sve drage osobe.
 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Mojati adventski kalendar, ali i drugi proizvodi, u prodaji su od četvrtka 17. studenoga, a mogu se naručiti putem Mojati web shopa, uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 350 kuna. Uz to, Mojati adventski kalendar može se kupiti i direktno u prodavaonicama Market (Gundulićeva 13), Market 2 (Tomašićeva 6), te u Muzeju čokolade Zagreb (Varšavska 5). Više o brendu može se saznati putem službenog Mojati Instagram i Facebook profila.

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0