Life&style
"Moja djeca su odrasla gledajući horor filmove, uživaju gledati kako glumim u njima, a ja u tome ne vidim problem"

Mogu li se djeca uplašiti vlastite majke? "Glumica sam u horor filmovima i djeca me odmalena gledaju u tim ulogama"

  • Svijet se doslovno može podijeliti na ljude koji uživaju u dobrom horor filmu i na one koji ih mrze. Isto je tako i kada se radi o djeci
  • Neku strašni filmovi privlače već u ranoj dobi, a neka ih izbjegavaju i u kasnijoj. Ipak, svako se dijete razlikuje po tom pitanju, a neku djecu jednostavno nije lako uplašiti
  • Ali što napraviti kada ti majka glumi u horor filmovima? Mogu li se djeca uplašiti svoje majke?

Unatoč tome što su mnogi roditelji prilično strogi kada je riječ o tome što njihova djeca smiju, a što ne smiju gledati, ova se djevojčica navukla na gledanje horor filmova - a za sve je to zahvaljujući njezinoj mami Luani Riberia. Luana, koja živi u Angleseyju u Walesu, ispričala je za Mirror kako svojoj kćeri dopušta da gleda što god želi pa makar to bilo gledanje strašnih i uznemirujućih scena horor filmova.

Naime, mama Luana i sama glumi u horor filmovima, a uskoro bi trebala dobiti ulogu u nadolazećem sablasnom filmu pod nazivom "There's No Such Thing as Zombies" i kaže kako ona i kći jedva čekaju zajedno gledati film kada izađe.

Rekla je za Mirror: "Moja 12-godišnjakinja voli horore, dopuštam joj da gleda što god želi - odrasla je gledajući mene kako glumim u horor filmovima i zna sve filmske trikove pa se ne plaši. Od malih nogu je pokazala zanimanje i nije ju strah nimalo! Zna puno o tome kako se horor filmovi stvaraju i čak je kao mala bila na snimanju sa mnom i vidjela je sve što se događa iza kulisa."

Luana dodaje kako obožava gledati horore i još više uživa u njima glumiti, pa ne čudi da je njezina kćer znatiželjna. “Obožavam neizvjesnost i adrenalin u hororima!" otkriva mama. No, dok dopušta Sereni da gleda većinu stvari, priznaje da će je upozoriti ako misli da nešto ne bi smjela vidjeti. Međutim, zna da većina roditelja ne dopušta svojoj djeci gledanje horora, pa je kaže da je to "potpuno njihova odluka" i da roditelji najbolje "znaju svoju djecu". 

 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0