Life&style

Mmmm... Najslađa nova adresa u Zagrebu

Nova Magnolia u centru Zagreba, uređena u pariškom stilu, postala "it" destinacija skrivena od buke grada

U centru Zagreba otvorena nova "it" destinacija za sve ljubitelje slastica i vrhunski uređenih interijera. Novi chic koncept uređenja Magnolije, smještene u Gundulićevoj ulici, potpisuje renomirana hrvatska dizajnerica Edita Geci, dok su za inovativnu ponudu slatkih kreacija zaslužne vrijedne ruke vrhunskih slastičara te prokušana, tradicionalna slavonska receptura. 

 | Autor: arhiva arhiva
  
Nakon tri godine rada i već poznatih zagrebačkih adresa (Trakošćanska ulica i Radnička cesta), novim prostorom Magnolije, skrivenim od buke grada, dominiraju pastelne boje, jasne i otvorene plohe te urbani arhitektonski detalji. Mali ugrađeni separei, koji neodoljivo podsjećaju na pariške salone, mramorni stolovi te trendi stolice pružaju savršenu pozornicu za nadolazeći slatki advent.

 | Autor: arhiva arhiva

Uz nove okuse i slastičarske kreacije, novost u ponudi su i ručno rađeni, oslikani porculanski tanjurići, šalice za kavu, stalci za kolače te pribor za posluživanje, kao idealni pokloni za sve ljubitelje slastica i slatkih detalja. Pored interijera u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled, otvorenjem treće destinacije u Zagrebu, u Magnoliji ćete od sada moći uživati i u tematskim afterwork partyjima u srcu metropole. 

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0