Life&style
Novi okus keksa Domaćica - limun i malina

Mmmm, može li sada ljeto početi? Domaćica je izbacila nove sezonske okuse – malinu i limun!

  • Ljeto nam je pred vratima i vrijeme je da pronađemo slatke favorite koje će nam zasladiti tople dane
  • U obzir ćemo svakako uzeti i nove okuse Domaćice – limun i malinu
  • Prepoznatljiva čajana peciva dobilo su tako novo ruho u kombinaciji s bijelom čokoladom koje jedva čekamo isprobati!

Hrskavi ukusni, prepoznatljivi keksići…mnogi će se baš za najslađi predah prepusti Domaćici! Na izbor im se nudi široka paleta – osim prepoznatljivog čokoladnog omota keksa na police su stigli i drugi okusi: kokos, naranča, lješnjak, tamna, BeneFit… Ponavljanje gradiva neće škoditi, jer je Kraš je u obitelj Domaćica sada ugurao i dva nova okusa koji nas, prikladno, podsjećaju na ljeto - limun i malinu!

Domaćica extra choco lješnjak Možda vas zanima Jesi li isprobala nove okuse Domaćice s lješnjakom i narančom? Fanovi su oduševljeni, a mnogima je i premalo Rubrika Life&style Life&style

Domaćica limun predstavlja čajno pecivo s limunom koje je preliveno bijelom čokoladom (23%).

Domaćica limun | Autor: Kraš Kraš Domaćica limun

Domaćica malina krije keksiće također presvučene bijelom čokoladom (23%) koja sadrži I komadiće suhe maline. Ljetna izdanja osim osvježavajućim okusa pozornost plijene i pakiranjima ljetnih boja od 275 g – naravno sve u duhu svoje tradicije. 

Domaćica malina | Autor: Kraš Kraš Domaćica malina

Mnogi će biti zadovoljni veličinom kutije omiljenih keksića kako u posljednje vrijeme na društvenim neki izražavaju nostalgiju upravo za većim pakiranjima. Na takva razmišljanja su ih potakle Domaćica extra choco naranča i Domaćicu extra choco lješnjak koji dolaze u pakiranjima od 220 grama. Čini se kako se mnogi ne mogu zasititi omiljenih okusa i rado bi u poznatim pakiranjima vidjeli još obožavanih keksića. 

Koji okus će biti tvoj favorit ovoga ljeta?

Photo: Kraš

Komentari 0