Life&style

Mljac! Pronašli smo fantastične cjenovne ponude krafni po domaćim supermarketima

  • Fašničko vrijeme je nezamislivo bez krafni
  • U supermarketima je ponuda gigantskih pakiranja krafni po povoljnim cijenama u punom zamahu
  • Provjerili smo što nude Lidl, Konzum, Kaufland, Spar i Plodine

Mlađi uzrasti s nestrpljenjem čekaju fašničko doba kako bi se barem nakratko maskirali u svoje omiljene superjunake, vještice ili gusare, a mi ipak volimo - karnevalske krafne. Srećom, u supermarketima asortimanu većine njih možemo pronaći gigantska pakiranja omiljenih nam krafni - i to po prilično povoljnim cijenama.

Lidl, pakiranje od 12 komada za 17.88 kn

Kad dio standardne Lidlove ponude su omiljene klasične krafne s marmeladom od marelice i američki tip krafnica. One su izvana prelivene s tri vrste preljeva (čokolada, vanilija ili jagoda), dok iznutra mogu biti i prazne i punjene umakom od bijele ili tamne čokolade. Sada obje vrste krafni dolaze u XXL pakiranjima: marelica u pakiranju od 12 komada (svaki komad 60 grama) za 17.88 kuna, te američki tip krafni, njih 6 za 17.89 kn.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Konzum, pakiranje od 12 komada za 23.88 kn

Krafne brenda Tvojih 5 minuta prodaju se u Konzumu gdje smo u ovotjednoj fašničkoj ponudi pronašli pakiranje od 12 komada krafni, bilo od čokolade, bilo od marmelade na sniženju po 23.88 kuna. Fine krafne s većom količinom šećera u prahu jednostavno obožavamo.

 | Autor: Pr/ Gastro.hr Pr/ Gastro.hr

Kaufland, pakiranje od 12 komada za 17.88 kn

Poznati supermarket u svojoj ponudi ima Pan Pek krafne i općenito pekarske proizvode. Nije ni čudo da smo oduševljeni ovim paketom od 12 komada krafni za 17.88 kuna. Jedna krafna zapravo košta svega 1,49 kuna! Nadjev od marelice u krafnama možda je konvencionalan, no sasvim sigurno provjeren i dobar odabir. Zato, trk po krafnice od marelice!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Kaufland

Spar, pakiranje od 8 komada 13.99 kn

Brend Pan Pek je dostupan i u Sparovim trgovinama. Jedina razlika je što Pan Pekove krafnice s nadjevom od marelice ovdje dolaze u manjem pakiranju nego što je to u Kauflandu. Za 8 komada ovih krafni je potrebno izdvojiti 13.99 kuna. Moramo priznati, ovo izgleda kao idealno slatko pakiranje za zakusku na poslu!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Spar

Plodine, komad 1.49 kn

U Plodinama nema gigantskog pakiranja krafni, no zato su snižene njihove krafne iz uobičajene ponude. Krafna s voćnim punjenjem od marelice (s gramažom od 60 g) je snižena više od 50 posto! Krafna koja inače košta 3.29 kn, u posebnoj karnevalskoj ponudi dođe 1.49 kuna!

 | Autor:

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ingamasti

    Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je > > > > > www.Takeslim.Com