Life&style
Film 'Opasne djevojke'

Mjuzikl 'Opasne djevojke' upravo je dobio svoj prvi trailer i datum izlaska – i totalno je fora

  • Gotovo dva desetljeća nakon originalnog, kultnog izdanja, 'Opasne djevojke' vraćaju se na veliki ekran
  • Ali ovaj put dolaze s pomakom – riječ je o mjuziklu 
  • Film u kina stiže početkom sljedeće godine, a dok nestrpljivo čekamo, možemo pogledati potpuno novi trailer 

Film 'Opasne djevojke', sa zvjezdanom glumačkom postavom (Lindsay Lohan, Rachel McAdmas, Tina Fey, Amanda Seyfried) bio je veliki hit kada se pojavio 2004. godine. Danas, gotovo 20 godina kasnije, jako nas je razveselila vijest da se snima mjuzikl, koji je rađen prema originalnom filmu. 

Izišao je trailer za film, a riječ je doista o mjuziklu i sadržavat će punu glazbenu podlogu izravno iz Broadwayske predstave. Već nam se sviđa izgled zvijezda koji uključuje Reneé Rapp, Angourie Rice i Auli'i Cravalho, zajedno s Tinom Fey koja ponavlja svoju ulogu. Ovaj filmski mjuzikl mogao bi biti veliki hit u 2024. godini! 

Tina Fey je u jednom intervjuu rekla o novom filmu: „Jako sam uzbuđena što će se 'Opasne djevojke' vratiti na veliki ekran. Bilo je nevjerojatno zadovoljstvo vidjeti koliko su film i mjuzikl značili publici. Provela sam 16 godina s ovim likovima. Oni su moj Marvel Universe i jako ih volim.“

'Barbenheimer' Možda vas zanima Ovo nije šala: Snima se crna komedija 'Barbenheimer' o lutki znanstvenici koja živi u Dolltopiji Rubrika Life&style Life&style

Evo što do sada znamo o ovom filmu…

Glumačka ekipa

Pripremi se za doista epsku novu verziju 'Opasnih djevojaka', jer je ova glumačka ekipa, prema riječima glumice Gretchen Weiners, „tako zarazna“.

Prvo, tu je Angourie Rice ('Mare iz Easttowna', 'Spider-Man'), koja preuzima ulogu od Lindsay Lohan kao Cady Heron. Auli'i Cravalho glumi Janis Ian. Zatim je tu pjevačica Reneé Rapp, koja glumi Reginu George. Bebe Wood glumi Gretchen, dok Avantika preuzima ulogu vrtoglave Karen. Chris Briney glumit će srcolomca Aarona Samuelsa.

Glumačku postavu zaokružuju Jon Hamm kao Carr, Ashley Park kao učiteljica, Jenna Fischer kao Cadyna mama i Busy Phillips kao Reginina mama. Tina Fey i Tim Meadows također ponavljaju svoje uloge iz originalnog filma.

Označi datum u kalendaru: 'Opasne djevojke' dolaze 12. siječnja 2024. godine! 

 

Film 'The Fall Guy', Emily Blunt i Ryan Gosling Možda vas zanima Zvijezde akcijske komedije 'The Fall Guy'su Ryan Gosling i Emily Blunt, a njihova je kemija fenomenalna. Jedva čekamo! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Paramount Pictures

Komentari 0