Life&style 31. svibnja 2017.

Mjuzikl Jadnici u Zagrebu

Miss7/Instagram/Facebook.

Međunarodno kazalište CornerstoneArts Hrvatska priprema hrvatsku verziju slavnog mjuzikla čija će se premijera održati 6. srpnja u Lisinskom.

Mjuzikl će se održati pod redateljskom palicom američkog režisera Richarda Monteza, a ekipu glumaca i pjevača predvodit će renomirani glazbenici Sementa Rajhard i Max Hozić. Ostale uloge utjelovit će i operni pjevač s inozemnom karijerom Henrik Šimunković, članica Hrvatske BroadWay Akademije Petra Buterin, nova operna nada Filip Hozjak, profesionalni glazbenik i glumac Igor Baksa te glumica i pjevačica Irena Matas. 

„Mjuzikl Les Misérables ima kultni renome i spada u sam vrh svjetske produkcije. Uz čudesnu glazbu, predivnu priču i čaroban ambijent svog vremena, donosi i iznimnu osobnu i društvenu poruku nade i ohrabrenja. Ono na što smo posebno ponosni je to da smo mi prvi koji ga dovodimo u Zagrebu nakon punih 36 godina od prvog i jedinog uprizorenja davne 1981, a što je opet bilo 4 godine prije nego se uopće počeo prikazivati na Broadwayu i West Endu. Iznimno se veselimo dolasku u Zagreb i siguran sam da će naši mladi i talentirani ansambl oduševiti zagrebačku publiku“, objasnio je Vlado Hoblaj, producent i predsjednik Cornerstone Arts Hrvatska.

Kazalište Cornerstone Theatre Int. osnovao je redatelj Richard Montez kako bi diljem svijeta izvodio mnoge kazališne i glazbeno-scenske atrakcije. CornerstoneArts Hrvatska jedan je od ogranaka te mreže i za sve predstave producira vlastitu scenografiju koja uključuje i preko 600 raskošnih kostima. Do sada su odigrali više od 100 nastupa pred 80 000 gledatelja diljem Hrvatske, Slovenije i BiH.

Komentari 0