Life&style

Mjesto gdje proljeće ima posebnu čar

Planirate li proljetni odmor, mali bijeg posvećen opuštanju i užitku? Pronašli smo savršeno mjesto - Falkensteiner Resort Punta Skala donosi sve prednosti boravka uz more, ali i luksuzno 5* hotelsko iskustvo

Proljeće je vrijeme koje donosi promjenu i vraća nas prirodi. Dani postaju živopisniji, sve počinje cvjetati, a sunce sve duže grije nebo. Vrijeme provedeno na moru na poseban način ističe važnost prirode u našim životima, a upravo je proljeće idealno doba za pobjeći negdje uz more za vikend, odmaknuti se od svakodnevnog života, pročistiti tijelo i vratiti bistrinu umu ispod toplog dalmatinskog sunca. Uživajte u čarobnoj lokaciji Falkensteiner Resorta Punta Skala  nadomak Zadra, opustite se i revitalizirajte uz pomoć prirode, posebno osmišljenih tretmana te raznih sportskih i opuštajućih aktivnosti.
 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Falkensteiner Resort Punta Skala donosi sve prednosti boravka uz more, ali i luksuzno 5* hotelsko iskustvo u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, kojeg karakterizira nevjerojatan interijer i arhitektonski dizajn, panoramski pogled na Kornate i Velebit koji oduzima dah, moderni sportski sadržaji na brojnim vanjskim sportskim terenima te širok izbor zabave i aktivnosti u novootvorenom Health i Fitnessu Clubu Fortis. Tu je i AcquaPura SPA wellness svijet u crno-bijeloj boji na čak 6.000 m2 sa 17 soba za tretmane, 3 privatna SPA apartmana i sobama za opuštanje. Uživajte u vodenom svijetu Hotel & Spa Iadera sa 6 bazena ili raznovrsnom svijetu sauna i jedinstvenoj panoramskoj sauni smještenoj ispod zemlje, s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag te modernom interpretacijom turskog hamama.
 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Ovog proljeća Hotel & Spa Iadera svojim gostima osigurava i priliku za isprobati nekoliko specijalnih tretmana! U goste tako dolaze certificirani i nagrađivani „Aufguss-majstori“ koji će gostima predstaviti umjetnost čistog opuštanja uz svoje poznate spektakularne koreografije – tzv. Aufguss show. 3 stupa WH metode; tehniku disanja, izlaganje hladnoći i predanost, možete naučite od Danijela Skoblara, certificiranog instruktora „Wim Hof metode“. A zahvaljujući danima "haki tretmana", iskusite opuštanje kakvo do sada niste, uz Haralda Kitz, svjetskog ambasadora vode i haki stručnjaka, koji će vas odvesti u svijet čistog opuštanja i holističkog olakšanja!

U kombinaciji s čarolijom Uskrsa, svježim morskim zrakom i kreativnim programom za djecu i odrasle, dugi Uskršnji vikend u Hotel & Spa Iadera bit će zaista poseban. Očekuju vas gastro specijaliteti poput tradicionalne dalmatinske ribarske večere i tradicionalnog uskrsnog doručka s dalmatinskim delicijama, ali i radionice tradicionalni uskršnje pogače – pince te sommelierski trikovi s edukacijom o zadarskom vinskom blagu. Na programu su tijekom vikenda i razne obiteljske uskršnje aktivnosti, ali i razne Spa radionice i uzbudljive avanture poput Off-road istraživanja okolice resorta.

Photo: None