Life&style

Udaješ se? Imamo nemoralno dobru ponudu za tebe!

Ako planiraš vjenčanje, projekt miss7 se udaje stvoren je za tebe. Vjenčanica, makeup, frizura, torta, buket - sve to ti poklanjamo uvjeriš li nas da si baš ti mladenka koju tražimo. Prijavi se i dopusti nam da ti pomognemo zabljesnuti na najvažniji dan u životu!

Našla si dečka iz snova. Dobila si prsten iz snova. Odabrali ste datum. Ma imaš i lokaciju. A sada kreće onaj najzabavniji, najljepši, najuzbudljiviji, ali i najstresniji dio - odabir vjenčanice! Pa naravno da želiš da tvoj budući muž padne u nesvijest kad te vidi (okej, ne doslovno...ili?). Želiš izgledati kao milijun dolara. Budimo realni, pa to je TVOJ dan! Ali nije to sve - u nastavku saznaj kako se prijaviti za naš natječaj #miss7SeUdaje i što ti sve poklanjamo...

Koga tražimo?

Tražimo TEBE. Tražimo djevojku koja se udaje u skorije vrijeme i sada planira svoje vjenčanje. Tražimo djevojku koja želi sudjelovati u našem velikom, novom video projektu #miss7SeUdaje i koju će miss7 kamere u stopu pratiti dok uzbuđeno bira sve potrebne stvari za taj veliki događaj: vjenčanicu u kojoj će započeti jedno novo poglavlje u svojem životu, asesoar koji će je pratiti, make up i frizuru s kojima će zablistati, svoj savršeni buketić, tortu iz snova te bend koji će zabavljati goste! A najvažnije od tih navedenih stvari miss7 ti POKLANJA!

 | Autor: Instagram Instagram

Što nudimo?

Vjenčanicu - Vodimo te u 5 salona poznatih hrvatskih dizajnera, gdje ćeš birati, birati i još malo birati - sve dok ne nađeš ONU savršenu! Alduk, eNVy room, ELFS, Ivica Skoko i Krie Design čekaju miss7 mladenku, a na tebi je da odabereš svoju savršenu vjenčanicu gdje god želiš! 

Hair&Makeup - Jedna od najboljih domaćih vizažistica, Sanja Agić pobrinuti će se da tvoj svadbeni makeup look bude savršen i postojan, a u zagrebačkom frizerskom salonu Glamour prepustiti ćemo te rukama najvećih stručnjaka koji će se pobrinuti da tvoj svadbeni look bude kompletan! 

Tortu - Želiš da bude jednako lijepa izvana, kao i iznutra, zar ne? Na izbor ćeš imati tri ponajbolje slastičarnice.

Buket - Po savršeni buketić vodimo te u Pollak cvjećarnice, gdje ćeš složiti svoj idealni cvjetni aranžman i vrlo vjerojatno ćeš ga teška srca u nekom trenutku prebaciti preko ramena svojim single frendicama.

 | Autor: Instagram Instagram

Kako se prijaviti?

Kako bi postala naša prva miss7 mladenka i sudjelovala u projektu #miss7SeUdaje, sve što trebaš učiniti jest poslati motivacijsko pismo ili, još bolje, video u kojem ćeš nas pokušati uvjeriti zašto tražimo baš tebe. Dajemo ti službeno dopuštenje da nas rasplačeš, nasmiješ, razveseliš i oduševiš! Prijave kreću od danas do 27.4., a svoju prijavu/pismo nam pošalji na e-mail adresu info@miss7.hr. Postaneš li baš ti naša mladenka, bit ćemo uz tebe dok biraš, isprobavaš, odlučuješ i proživljavaš sve te slatke muke, a ostale čitateljice naše zajedničke dogodovštine pratit će u seriji videa na našim društvenim mrežama.

Jesi li to ti?

 

p.s. Pravila natječaja miss7 se udaje naći ćeš ovdje.

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daniela77

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com