Life&style

Nove serije koje bi te itekako mogle oduševiti

Spusti rolete, upali klimu i pripremi grickalice - uz ove serije ćeš lakše podnijeti vrućine

U prosjeku se godišnje producira i emitira oko 500 serija pa nije ni čudno da se ne možemo odlučiti koju pogledati, štoviše preplavljeni smo količinom! Stoga smo se bacili u potragu za genijalnih novim serijama koje imaju odlične ocjene i kritike publike, a već na prvu zvuče zanimljivo i posebno. Birali smo samo nove serije koje su svoji televizijski debi imale u 2017. ili 2018. godini, što znači da cijelu sezonu možeš "progutati" u roku par dana...

Alexa & Katie

Netflixova drama koja je svoju premijeru doživjela u ožujku ove godine, a već se snima i druga sezona. Alexa & Katie je smiješna i topla priča o dvije najbolje prijateljice koje nestrpljivo čekaju krenuti u srednju školu, a bez obzira na činjenicu što se Alexa bori s rakom, njezina nevjerojatno prpošna osobnost i entuzijazam za životom nikada nisu nestali. Inspirativna priča o prijateljicama koja će te istovremeno i nasmijati i rasplakati. 

Babylon Berlin

Priča ispričana u 16 epizoda, ali naknadno ipak podijeljena u dvije sezone koje su već vani. Babylon Berlin je debitirao na televiziji u Njemačkoj prošle jesni, a u središtu ove mistične serije nalazi se Gereon Rath, vojnik koji je postao detektiv te paralelno rješava različite probleme s korupcijom vlasti te vlastiti PTSP koji vuče iz ratnog doba. Mračno, mistično, jaaaako dobro.

Male laži

Znamo, znamo, nikakva novost ni šok. Pričali smo o ovoj seriji sto puta - i pričat ćemo još sto puta, jer je toliko dobra! Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern i Shailene Woodley samo su neka od velikih glumačkih imena serije koja je osvojila srca gledatelja. Radnja je smještena u jedan idilični gradić na obali, u kojoj naizgled sretne obitelji kriju mnoge tajne. Nakon što su nam prvom sezonom postavili ljestvicu tako visoko, priznajemo da i od druge sezone ne očekujemo ništa manje...Ako još uvijek nisi, ovo je tvoj odabir za vikend binge-watch!

 | Autor: imdb imdb

Cobra Kai

Ralph Macchio i William Zabka ponovno su se ujedinili u seriji koju smo stvarno trebali na ekranima. Radnja se nastavlja tri desetljeća nakon završetka prvog Karate Kid filma i život nije bio milostiv prema jadnom Johnnyju... Tko voli akciju, obožavat će ovu seriju!

Feud

Antologijska serija koja se fokusira na slavnu svađu između američkih glumica Bette Davis i Joan Crawford. Ryan Murphy dobro je procijenio da je ova neslavno slavna svađa odličan materijal za novu seriju koja će u svakoj novoj sezoni predstaviti neke druge protagoniste, ali će slučajevi uvijek biti autentični. A čim ti kažemo da su Susan Sarandon i Jessica Lange u glavnim ulogama, odmah ti je jasno o kakvoj kvaliteti se ovdje radi.

Killing Eve

Sandra Oh, glumica iz serije Uvod u anatomiju, koja je utjelovila lik Christine Yang ponovno se vratila na male ekrane. Ona je Eve. Britanska agentica koja postaje opsjednuta s jako vještom i poznatom ubojicom, poznatijom kao Villanelle. Red misterije, red akcije, red smijeha. Sviđa nam se!

La casa de papel

Osam lopova otme taoce i zaključa se u španjolski Royal Mint, a kriminalni mastermind iza cijele priče cijelo vrijeme manipulira policijom kako bi uspjeli iznijeti svoj plan. Ova će te serija prikovati uz TV i nema šanse da ne "progutaš" cijelu sezonu u komadu.

 | Autor: imdb imdb

Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G. 

Unsolved je američki televizijski serijal koji "rješava" poznata ubojstva, a prvo u nizu je ono ikoničkih američkih repera Tupaca i Biggie Smallsa, koji su kasnih 90-ih ubijeni pod čudnim okolnostima. Ako ti se ikada sviđao koncept American Crime Storyja, ovo je serija za tebe. Napeto, uzbudljivo i na kraju svega, poučno. 

Photo: imdb

Komentari 0