Life&style

miss7 muzej prijateljstva svoja vrata zatvara u velikom stilu

Nakon dinamična 2 tjedna, ispunjena posjetiteljima i nizom atraktivnih aktivacija, izložba miss7 muzej prijateljstva polako dolazi kraju. Ipak, prije toga pripremili smo još jedan događaj koji će te oboriti s nogu...

Kao što već znaš, miss7 muzej prijateljstva svoja je vrata otvorio 15. studenog. Otada do danas, ispunile su ga brojne posjetiteljice koje su uživale u ponuđenom sadržaju, iskoristile naše interaktivne potencijale i slale nam pozitivne poruke o svojim sudjelovanjima. U proteklih 15 dana, koliko je otvorena izložba Muzej prijateljstva u Muzeju Mimara, hešteg #muzejprijateljstva do danas je upotrijebljen preko 400 puta, izložbu je pogledalo preko 1500 posjetiteljica, u nagradne natječaje se uključilo preko 200 natjecateljica. Malo je reći da smo presretni što ste prepoznale ovaj projekt. Za nas i za njih, bila su to neprocjenjiva iskustva o kojima bismo mogli pričati satima.  | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell Upravo to učinit ćemo u subotu, 1. prosinca, od 17 do 19 sati kada ćemo u atriju Muzeja Mimare, održati panel diskusiju na temu ženskih prijateljstva. Na diskusiji će sudjelovati umjetnice Lila Herceg i Toni Mažuranić, kreatorice koncepata Kids&Games te Teen Pink. Osim njih, u ulozi panelistica naći će se Ivana Lončar i Petra Mirković, prijateljice koje su sudjelovale na nagradnom natječaju ''Neprocjenjivo za prijateljice'' brenda miss7. Kao treće panelistice, svoja iskustva podijelit će i Ivana Granić te Anamaria Butković, novinarke portala miss7.   | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell Dinamičnom diskusijom o ženskom prijateljstvu zaokružit ćemo priču ovog jedinstvenog muzeja. Podijelit ćemo dojmove, iskustva, planove i želje te tako označiti kraj izložbe inspirirane ženskim pričama i koja je zasigurno utrla put nekim novim pričama. Za sve one koji se ni tada neće biti u prilici družiti s nama, muzej će moći posjetiti sve do nedjelje, 2. prosinca, do 14 sati. 

A 30 najbržih čitateljica i njihovih prijateljica će se družiti s nama. Zato ispuni obrazac i sudjeluj u natječaju! Pravila pročitaj ovdje!

 

Fill out my online form.

Photo: Davor Puklavec/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Prije svega, zahvaljujući dr. Agbazar koji mi je vratio svog ljubavnika u roku od 48 sati. Nemam što reći, ali zahvaliti vam se i reći vam da sam sretan .. Moj ljubavnik me tretira bolje i provodi većinu svog vremena ... prikaži još!