Life&style

miss7 ima novu BFF, upoznaj je!

Najveći ženski multimedijski brend, miss7, sada je još veći - pridružila nam se missMAMA

Već jako dobro znaš da smo mi misice jako društvene i iznimno držimo do prijateljstva pa miss7 sada okuplja još veću ekipu. Najvećem ženskom multimedijskom brendu miss7 pridružio se missMAMA, portal koji savršeno zna što mamama treba, a uskoro će to učiniti i missZDRAVA, vaša nova prva stanica na putu do mindfulness koncepta života. 
Pripremamo i još neka iznenađenja do kraja godine, no sada je već jasno da je miss postao najveća i najmoćnija ženska medijska platforma koja prati ženu u svim njezinim fazama života, njezinim potrebama i željama  - od beauty i modnih savjeta, do fitness i gastro trendova pa do toga da smo itekako skloni razbiti pokoji tabu i dati dobar seks savjet, zabaviti i nasmijati, a bogme i osnažiti ženu kada je to potrebno. 

 | Autor:
"Sada, kada smo jači za missMAMU, pratimo našu čitateljicu i kroz trudnoću i majčinstvo, a uskoro, u društvu portala missZDRAVA, uz samo provjerene i stručne savjete potičemo je da brine o zdravlju svog uma, duha i tijela", rekla je glavna urednica svih miss platformi Tonkica Zlački. 
Što zapravo trebaš znati o našoj novoj BFF? 
missMAMA je portal koji pruža informacije i osnažuje roditelje kako bi bili odgovarajuća potpora u razvoju punog potencijala djeteta, pružili mu sigurnost i ljubav kako bi moglo istraživati svijet i izrasti u zdravu i samosvjesnu osobu. Cilj portala je i pružanje podrške roditeljima kako bi se osjećali kompetentno u svojoj roditeljskoj ulozi, bili spremni na različite izazove u podizanju djeteta i onda kad stvari ne idu onako kako su možda očekivali. missMAMA pratit će te i podržavati u najvažnijoj ulozi u tvom životu; od planiranja obitelji, kroz trudnoću i tijekom odrastanja tvog djeteta sve do kraja osnovne škole. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
A kad nam se i službeno pridruži i naš life-coach, missZDRAVA, miss svijet će postati još šareniji, sadržajniji i još veći. Koliko velik? Pripremi se na brojke koje ćeš vidjeti jer miss ekipu prati zaista puuuno ljudi – čak 566 tisuća na Facebooku i gotovo 73 tisuće na Instagramu, uz moćnu, 5-postotnu stopu angažiranosti - hvala, missice, za sve vaše lajkove, shareove i komentare koji nas uvijek potiču da budemo još bolji! 
 

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sfasfd

    ma odlično