Life&style

miss7 daruje ulaznice za koncert Mužek & Trio u Lisinskom

Dobitnica nagradnog natječaja je Lidija Preloznjak. Čestitamo!

Želiš li i ti biti dio ove prekrasne glazbene priče? Registriraj se i sudjeluj. Najkreativniji odgovor nagrađujemo s dvije ulaznice za koncert  26. svibnja u Lisinskom.

Naš proslavljeni i nagrađivani tenor Tomislav Mužek u pratnji Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu priprema repertoar za pamćenje. Oni koji su ih već slušali znaju da mogu očekivati neobičan spoj talijanskih kancona i klasike sa popularnim numerama koje umjetnici biraju po vlastitom ukusu. Bit će tu hitova Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića i drugih, ali i klasičnih izvedbi Chitarre Romane i drugih kancona, naravno, sve u posebnom aranžmanu ovih divnih glazbenika.
 | Autor:
U planu su i gosti koji će večer u Lisinskom uveličati i učiniti nezaboravnom, a biti će to solisti - Ivan Gazibara na kontrabasuEmil Gabrić na violiniKristijan Zorjan na perkusijama. Zatim gudački kvartet u sastavu Matej Milošev, Dean Melki, Luka Iverac, Jasmina Bojić; a uz njih na pozornicu Lisinskog popet će se i velika diva, prva dama hrvatske šlageristike, Gabi Novak.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti možeš pogledati ovdje.

Photo: None

Komentari 0