Life&style

miss7 bira: Najbolji filmovi za Valentinovo IKAD!

Moramo priznati da naša redakcija krije prave filmofile pa smo morali napraviti listu naših najdražih ljubavnih filmova kao prijedlog za Valentinovo - bilo da ćeš ih gledati s dečkom, bilo s frendicom ili, zašto ne, sama

Valentinovo ima puno lica, bilo da ga smatraš fake blagdanom ljubavi ili sretnim danom za sve zaljubljene, mi ćemo ti reći da je ovaj dan idealna izlika za naručiti najdraži fast food i pogledati dobar film. Naravno, svaki je dopušten, ali da ostanemo u duhu ruža i srčeka, biramo ljubavne - neuzvraćene ljubavi, atipične ljubavi, strastvene ljubavi, ljubavi prema prijateljima ili kućnim ljubimcima... Proširili smo ideju Valentinova i priredili ti listu filmova koje bi mogla pogledati večeras!

Možda vas zanima 5 stvari u kojima možeš uživati na Valentinovo ako si single Rubrika Life&style Life&style

Anamaria

 

A post shared by Anamaria Butković (@anamariaaa77) on


1. Kaos u glavi - Urnebesna komedija s Amy Schumer apsolutno idealna za sve single curke, ali i sve one koje su željne pravog ženskastog filma! Super mi je što film totalno realno prikazuje što svakoj curi prolazi kroz glavu u određenim ljubavnim situacijama i scenama, totalno relatable i super smiješno. 

 

2. Deadpool - Ovaj je film za mene kralj svih komedija. Valjda bi ga tisuću puta mogla pogledati iznova i svaki put nađem neki novi catch koji me nasmije do suza. Ako još uvijek nisi, ovaj film je must-watch!!

 

3. Ta luda ljubav - Objasnit ću ga u dvije riječi: Ryan Gosling. Ultimativna ljubavna komedija koja je savršen spoj svega što želimo od ovakvog tipa filma - ljubav, smijeh, suze i Ryanove trbušnjake. Uvijek glasam za ovaj film!

 

Eva

 

A post shared by miss eva (@eva_misiraca) on


1. Prljavi ples - Zato što je to najbolji film svih vremena :) Gledala sam ga nebrojeno puta i nije mi žao. Znam svaku scenu napamet, a glazba iz filma je vrh. Neupitno je da je to film koji bi gledala uvijek, a ne samo na Valentinovo!

 

2. Annie Hall - Postoji li netko da ga nije pogledao?! Kultni film iz sedamdesetih o dvoje depresivnih ljudi, Woody Allen i njihova romantična sirova priča ono je što me osvojilo u ovom filmu. I svakako ga volim pogledati s vremena na vrijeme.

 

3. Zameo ih vjetar  - Da, ja sam žena od starih filmova i nije mi žao. Film koji traje puno previše, ali gledam ga doslovno u jednom dahu. Jednostavno ću reći: "Frankly my dear, I don't give a dam."

 

Kristina


1. Zapravo ljubav - Recimo da mi se kod ovog filma sviđa baš sve. Glumci, radnja, situacije koje su uglavnom pravi klišej, ali i nekoliko pravih životnih situacija.

 

2. Ja u ljubav vjerujem - Moj najdraži glumački par Julia Roberts i Hugh Grant! Šteta što češće nisu glumili zajedno. Volim njihove dijaloge i komunikaciju Amerikanaca i Britanaca.

 

3. Marley i ja - Ima li ovaj film veze s Valentinovim? Pa vjerujem da je to dan kada se slavi ljubav, a ljubav čovjeka i psa je nešto prekrasno i neopisivo. Inače ne gledam filmove sa psima jer plačem kao kišna godina, a Marley i ja mi ima savršen omjer smijeha i suza.

 

Korana

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on


1. Prljavi ples - Nisam htjela da nam se poklapaju filmovi, ali naprosto ne mogu zanemariti svoj najdraži film, sorry Eva! :) Ljetna romansa, puno plesa, možda najbolji soundtrack ikad i pritom, osobno, najbolja scena seksa ikad. 

 

2. Tjelohranitelj - Očito imam crtu za filmove s atipičnim ljubavima (i dobrom muzikom), pa ne čudi da mi je ovaj film jedan od najdražih ikad. Priča o ljubavi između zvijezde i njenog bodyguarda, ima i jednu akcijsku crtu (doduše, slabašnu), pa mu se tvoj dečko možda neće jako protiviti. Ali zadnja scena u filmu uz "I will always love you"... Rasplače me svaki put iako je znam napamet. Što ćeš!

 

3. Moj dečko se ženi - Obožavam Juliju Roberts u romantičnim komedijama, pa iako sam se nećkala između 'Zgodne žene' i 'Odbjegle nevjeste', biram ovaj! Vrlo životna priča, ono kad si zaljubljen u najboljeg prijatelja, a onda saznaš da više nemaš ni vremena raditi na tome jer se on ženi?! Film je simpatičan i smiješan, ali me i uvijek rasplače. Zadnja scena u kojoj joj gay best frend pjeva nakon što se prijatelj oženi... SVE.

Photo: imdb

Komentari 0