Life&style
Cat Caffee

Miss Mango Coco i Basic Bitch novi su kokteli u Cat Caffeu, a u ponudi su i šarene ljetne kave

  • Osim po brojnim macama s kojima se možeš pomaziti dok ispijaš kavu, zagrebački Cat Caffe poznat je i po finim koktelima i šarenim kavama
  • Koje to nove koktele nude, zašto su im kave veselije nego drugdje, te koliko maca imaju otkrila nam je voditeljica Anamarija
  • Ako već nisi, zaviri u Cat Caffe - makar virtualno!

Cat Caffe nije stran koncept u svijetu, pa tako ni u Zagrebu. A ako još nisi posjetila najslađi caffe u Zagrebu i njegovu stalnu postavu, on se nalazi nedaleko od centra grada, u Kušlanovoj 6. A za one koji se možda pitaju - što je uopće Cat Caffe - odgovor je upravo ono što mu ime govori - kafić s macama čiji koncept je smišljen u Aziji i brzo se proširio na SAD, a zatim i Europu. Ovdje se možeš sklupčati s knjigom u ruci i macom u krilu, a uz fino piće dobiti i dozu druženja sa slatkim macama.

Cat Caffee | Autor: Instagram@thelittlecatslife Instagram@thelittlecatslife

Cat Caffe je trenutno dom 15 sretnih maca koje su jedva dočekale ljepše vrijeme da se mogu izležavati na terasi. "Svaka je na svoj način posebna i ima svoje zanimljive navike", rekla nam je Ana-Maria, voditeljica Cat Caffea."Imamo mnogo raznolikih udomljenih maca - od dugodlakih maine coona do malenih sijamskih, sve se super slažu s drugima i što je najbitnije vole se družiti s ljudima. Nadamo se da će svi koji svrate u naš kafić otići sretniji i opušteniji i naravno da će nam se s veseljem vratiti." 

Osim u slatkim macama, u ovom kafiću možeš uživati u prefinim koktelima zanimljivih imena. Tu je standardna postava koja uključuje Cat on the Beach, Russian blue, Hello Kitten i Pinu Unicornlada, a s obzirom na nadolazeće ljeto u ponudu su vratili njihove prepoznatljive ljetne kave i koktele te malo nadopunili ponudu s nekoliko novih. Naravski, odmah smo morale istražiti o kakvim se koktelima radi!

Koktel s džinom i čak 22 divlje biljke s otoka Islaya

Ako želiš nešto osvježavajuće naručit ćeš Botanicat za koji Ana-Marija kaže da je jedan od njihovih najosvježavajućih koktela. Poseban je zbog Botanist džina s čak 22 divlje izvorne biljke sa škotskog otoka Islaya koje su ručno brane te dodane u proizvodnju zajedno s 9 klasičnih sastojaka za džin. Dodaje je još sirup od bosiljka i sirup od bijele breskve te Jamnica Botanica od limuna i mente. Za ukras, tu su, naravno, detalji poput bosiljka, mente i ružmarina uz kriške limete.

"Od novih koktela u ponudi htjeli smo ponuditi raznolike okuse da svatko može pronaći nešto za sebe, neki od njih su klasični Hugo i Aperol spritz, Miss Mango Coco - s egzotičnim notama spicy manga, kokosa te ruma, Dragonfly i Cherry Blossom u prekrasnim ružičastim tonovima i Basic Bitch - voćni ali moćni koktelčić", govori nam Ana-Marija.

A kakve su to šarene kavice?

Cat Caffee | Autor: Instagram@thelittlecatslife Instagram@thelittlecatslife

A ako ne želiš piti koktele ili si u Cat Caffe stigla u ranim jutarnjim satima pa se tako nešto ne bi baš smatralo primjerenim, možeš uživati u bogatoj ponudi finih kava koje su zasigurno najšarenije u gradu. S dolaskom ljeta u ponudi je ponovno Summerchino - cappuccino s cijelom plažom nacrtanom na njemu te rainbow ledene kave s okusima i šlagom ukrašenim raznolikim slatkim ukrasima.

Cat Caffe Zagreb | Autor: Instagram@thelittlecatslife Instagram@thelittlecatslife

Kao što smo rekli - najslađi Caffe u gradu.

Photo: Instagram@thelittlecatslife
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ljeto stiže ovo je super za osvjezenje.