Life&style

Mirjana Mikulec

Kad iza sebe imate sedam knjiga i svoju TV emisiju o uređenju interijera („In dizajn s Mirjanom Mikulec“), mnogi bi rekli da ste uspjeli u svom poslu. Mirjana Mikulec, jedno od najpoznatijih imena na hrvatskoj sceni dizajna interijera, smatra da to nije dovoljno.

"Svaki projekt je za mene novi početak. Kao što ne postoje dvije jednake osobe tako i ne postoje dva jednaka prostora. Uspješno osmišljen interijer sinteza je želja klijenta, posebnosti samog prostora te kreativnog doprinosa dizajnera."

Osim kreativnih izazova, Mirjana ističe i važnost poznavanja dostupnih tehnoloških rješenja.

"Živimo u vremenu naglih i velikih promjena. Potpuna dominacija interneta u svim aspektima poslovanja utjecala je na samu strukturu poslovnih prostora. Čak i u našim domovima sve su zastupljenija inovativna rješenja što omogućuju fleksibilnost korištenja ili pak značajno štede sve skuplju energiju. Potrebno je ići ukorak s razvojem, poznavati sve prednosti i ograničenja te znati kad i gdje što treba implementirati."

Vođen njenom kreativnom snagom i prepoznatljivim, "mekim" dizajnerskim rukopisom, projektni ured Mirjane Mikulec u kojem rade arhitekti i dizajneri potpisuje brojne projekte uređenja interijera rezidencijalnih, poslovnih i ugostiteljskih objekata.

Photo: None

Komentari 0