Life&style

MiniPolis: Od 26. listopada kreće popularni Halloween Festival u dječjem gradu!

  • U MiniPolisu, prvom dječjem gradu, dani su vrlo uzbudljivi jer se približava Noć vještica!
  • Od 26. do 31. listopada MiniPolis se pretvara u SpookyPolis, super zabavni Halloween Festival
  • Klince čekaju tematske radionice i aktivnosti, pokloni, mađioničarska predstava, a nudi se i organiziranje vlastitog Halloween partyja ili proslave rođendana

I ove godine MiniPolis se pretvara u straaašni SpookyPolis! Od 26. – 31. listopada u prvom dječjem gradu se održava super zabavni Halloween Festival s mnoštvom tematskih radionica, aktivnosti i poklona, a moguće je organizirati i vlastiti Halloween party ili rođendan.

Uz zabavne tematske radionice, Halloween čitaonicu straašnih priča i noćne potrage, održat će se i izbor za najstrašniju masku, a poseban doživljaj kod posjetitelja izazvat će spektakularan Fire Show, kao i mađioničarska predstava pobjednika SuperTalenta - Magic Leona.

Najljepši trenutci su oni provedeni s obitelji, stoga će MiniPolis, uz svaku kupljenu Family Pack ulaznicu, darovati bundevu za rezbarenje koju posjetitelji poslije nose doma. Straaašno dobro, zar ne?!

 | Autor: Pixsell Pixsell

Za sve roditelje koji su u stisci s vremenom, kao i one čiji raspored se naglo promijenio – organiziran je poludnevni kamp. Djeca će biti na 4-satnom boravku s programom, uključenim obrokom i stručnom animacijom, a roditelji bezbrižni u svojim aktivnostima.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Sve detalje o Halloween programu možete pogledati na web stranici minipolis.hr, a sve aktualnosti u dječjem gradu pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, TikTok ili LinkedIn.

Photo: Pixsell

Komentari 0