Life&style
1/12

Minimalistički nakit koji će vas osvojiti: Nova kolekcija dizajnerice Ive Stojković

Kolekcija se stilski donekle naslanja na estetiku pop kulture 80-ih godina, međutim vrlo pročišćenu i bližu današnjoj ženi...

Nova kolekcija pulske dizajnerice nakita Ive Stojković naziva 'Light Series Colors' nastavlja se na prijašnje dvije light kolekcije koje su dizajnom vrlo jednostavne, lagane i diskretne. Ova posljednja, međutim, iako još naglašenijeg minimalizma u pogledu forme, koloristički je vrlo snažna.

 | Autor: Suzana Holtgrave Suzana Holtgrave

Radi se o komadima izrađenim od finog čeličnog lanca u zlatnoj boji, te anodiziranog aluminija, hi-macsa i drva. Stilski se donekle naslanja na estetiku pop kulture 80-ih godina, međutim vrlo pročišćenu i bližu današnjoj ženi koja u svom stylingu želi ostati elegantna i ženstvena.

 | Autor: Suzana Holtgrave Suzana Holtgrave

Budući da kolorističke komade ovog tipa lako pripisujemo isključivo ljetnim stylinzima i nešto ekstravagantnijim damama, naći će se u ovoj kolekciji i zlatno – crne i zlatno – bijele 'zimske' verzije, a za one hrabrije ostaju fuksija, crvena, električno plava, narančasta i zlatna.

 | Autor: Suzana Holtgrave Suzana Holtgrave

Kolekcija je dostupna u Komo design store – Pula i Prostor design store – hotel Lone, Rovinj te na Facebook stranici www.facebook.com/ivastojkovicjewelry.

Photo: Suzana Holtgrave

Komentari 0